Robotlaserskæring med høj kvalitet og præcision

Robotløsninger til laserskæring

Automatisering af laserskæring sikre dig rene skærekanter hver gang. Robotten kan udføre hurtige og præcise skæringer på både tynde til kraftige materialer. Robotten har stor fleksibilitet, hvilket betyder at én robot kan udføre mange forskellige skæringer af forskellige emner. Robotten kan placere laserskærehovedet i næsten enhver position indenfor sit arbejdsområde og derved udføre selv meget komplekse skæringer.

Velegnet til skæring af større emner i både 2D og 3D

Robot laserskæring

Hvad er laserskæring?

Laserskæring er en proces hvor der laves udskæringer i et materiale og er velegnet til metalliske materialer såvel som til plast, stål, glas og keramik.

Processen fungerer ved at en laserstråle smelter et smalt snit i grundmaterialet. Afhængigt af processen blæser en gasstrøm det smeltede materiale nedad og ud af skæresnittet. Dette resulterer i præcise og glatte snit, og dermed en bedre materialeudnyttelse.

Robotløsninger til laserskæring
Sikkerhed og sundhed

Skab en sundere arbejdsplads med robotlaserskæring

Når metal skæres, kan små partikler frigives i luften, som skaber en risiko for at medarbejdere der udfører skæringen, indånder dem. Ved at lade robotten udføre denne opgave, udsættes dine medarbejdere ikke længere for denne risiko. Dertil undgår du også at dine medarbejdere brænder eller skære deres hænder under den manuelle skæring.

Løsningen kan kombineres med materialehåndtering, for at opnå en fuldautomatisk proces.

Håndtag og knapper til robotter
Kontakt os

Vil du høre mere om dine muligheder for automatisering af laserskæring?

Vi giver dig grundig og professionel rådgivning med udgangspunkt i dit behov. Giv os et kald eller udfyldt kontaktformularen nedenfor, så finder vi den bedste løsning til din virksomhed.

    Kim Koertsen Danrobotics