Cases 2019-02-07T13:24:26+00:00

Cases

Vi har udviklet og leveret kundetilpassede robotløsninger til et bredt udvalg af brancher i over 15 år. Vores robotter skaber værdi og gevinst hos vores kunder – og det er vi stolte af.  Nedenstående cases er et lille udpluk af de virksomheder, som vi har leveret robotløsninger for.

 Læs mere og se hvordan vi har løst opgaver for vores kunder i nedenstående casestories:

Case: NMF Industries

NMF Industries havde udfordringer med svingende svejsekvalitet og for meget svejsesprøjt med deres daværende svejserobot. Vi opgraderede robotten med en CMT-svejser, som betyder at robotten nu svejser meget bedre og bl.a. kan svejse tyndere materiale i aluminium og stål uden svejsesprøjt. Derudover fik deres medarbejdere en efteruddannelse på robot og svejseprocesser.

Case: Plus Pack A/S

En opslidende proces med at håndtere og pakke små alubakker hos Plus Pack i Odense er nu afløst af en ABB IRB 2600 robot, som har overtaget det ensidigt gentagende arbejde med mange vrid. Samtidig bruges der nu kun halvt så mange mandetimer på processen, og så er robotten tjent ind på 2-3 år.

Case: Poly Tech A/S

Da Poly Tech A/S skulle udvide deres kapacitet og produktion i Kina, valgte de at arbejde sammen med os hos DanRobotics. Således var der sikkerhed for, at robotten virkede første gang. Løsningen blev en robot udstyret med et laserskærehoved samt 30 meters kørebane. Læs mere om casen her.

Case: Bogballe A/S

Bogballe A/S er en af verdens førende producenter af gødningsspredere. Deres fabrik i Midtjylland er kendt for, at kun det bedste er godt nok, også når det gælder deres svejsning. Vi har været med til at udvikle og levere en specialtilpasset svejseløsning samt svejserobotter til deres gødningsspredere.