Forside > Karriere
Vær med til at skabe fremtidens innovative automationsløsninger

Karriere

Som en del af Danrobotics har du et meningsfyldt arbejdsliv, hvor du hver dag er med til at skabe værdi, udfordre dig selv og lære nyt.

Omgivet af passionerede fagnørder, der lige som dig går op i at levere løsninger af højeste kvalitet gennem innovation, opfindsomhed og teamwork.

Lyder det som noget for dig? Læs mere om vores arbejdsplads nedenfor.

Karriere hos Danrobotics
UDVIKLINGSMULIGHEDER I DANROBOTICS

En attraktiv arbejdsplads

Hos Danrobotics er vi alle fagnørder, vi brænder for vores fag og vi deler gerne vores viden med hinanden. Teamwork og samarbejde er nøgleord hos Danrobotics, for sammen leverer vi de bedste løsninger til vores kunder.

Vi er en vidensbaseret virksomhed, som lægger stor vægt på kreativitet og innovation. Derfor holder vi os skarpe på de nyeste teknologier og standarder indenfor branchen.

Vores medarbejdere har generelt en høj anciennitet, og vi passer godt på dem. Dette gør vi blandt andet ved løbende at støtte deres faglige og personlige udvikling. Vi har stor tillid til vores medarbejdere. Her vil du opleve frihed under ansvar og fleksible rammer, så hver enkelt medarbejders forskellighed og opfindsomhed kan nå sit fulde potentiale.

Sådan leverer vi det bedst mulige for vores kunder og hinanden.

DanRobotics medarbejder arbejder ved sin computer om konstruktionstegning

Vores medarbejdere siger

”Vi har korte beslutningsveje, så jeg kan bruge min tid på ting der skaber værdi, og jeg føler, jeg gør en forskel hver eneste dag. Man er ikke sat i bås og rammer, og har vide muligheder for sin egen udvikling. Det forventes at du leverer, samtidig med der udvises stor tillid. Og så har vi et godt arbejdsklima, som er meget uformelt, og der er gode kollegaer at sparre med”

 

- Michael Friis, Engineering Manager

SOM EN DEL AF VORES TEAM KAN DU GØRE EN FORSKEL HVER DAG

Teamwork og samarbejde

Hos Danrobotics er samarbejde og teamwork i fokus. Sammen hjælper vi hinanden med at nå vores fælles mål.

Kommunikation og dialog er en hjørnesten i vores forretning både i forhold til kunden og kollegaer. Gevinsten for vores kunder er en ensartet høj kvalitet, øget produktivitet, stabilitet og driftssikkerhed. Men lige så vigtigt bidrager robotterne til et bedre arbejdsmiljø, der skåner de ansatte for tungeløft og opslidende arbejde. Det betyder færre arbejdsskaber og mere tilfredse medarbejdere.

Vores virksomhed bygger på erfaring og viden. Vi skaber højteknologiske robot automationsløsninger – og vi arbejder med de mest komplicerede og spændende projekter, da vi er kendt for at træde til, hvor andre må give op.

DanRobotics serviceteknikere samarbejder

Vores medarbejdere siger

”Som ny medarbejder er jeg blevet taget rigtig godt imod, og jeg har fået al den assistance og vidensdeling jeg havde brug for i opstarten. Det er motiverende og sjovt, at vi har så mange forskelligartede projekter og opgaver. Jeg kan godt lide, at tingene skal laves i ordentlig kvalitet. Alle virker dygtige, og stolte over deres arbejdsplads”

 

- Simon B. Jakobsen, Software/Vision System Engineer

Ny bygning med medarbejderne i fokus

Bæredygtighed, kvalitet og arbejdsmiljø på vores arbejdsplads

I november 2020 flyttede vi ind i vores nye, moderne og indbydende domicil i Middelfart. Alle medarbejdere har alle været dybt involverede i udformningen af bygningen, for at den skulle passe til den måde, vi arbejder på. Det synes vi er lykkedes!

Vi er også virkelig glade for, at vi i udviklingen af bygningen har haft fokus på kvalitet, arbejdsmiljø og bæredygtighed i både materiale og indretningsvalg. Vores arbejdsplads er ikke bare endnu en industribygning. Den er noget særligt. Præcis ligesom vi også er det i vores arbejde.

Vi tror på, at vi har en fælles opgave i at tage ansvar for fremtidens talenter. Vi har derfor elever og lærlinge, ligesom vi jævnligt har praktikanter, der ønsker at prøve en hverdag med robotteknologi.

Danrobotics domicil

Vores medarbejdere siger

”Man føler sig delagtiggjort og som en del af projekterne fra starten, fordi vi arbejder i teams. Samtidig har man kæmpe indflydelse på det færdige produkt, og der er frihed til at tænke anderledes og komme med gode idéer. Det er også rart at være her i det nye byggeri, hvor vi har fået nogle virkelig lækre omgivelser. Vi er også gode til at holde sociale arrangementer sammen”

 

- Stevan Jensen, Konstruktør

 

Lyder Danrobotics som arbejdspladsen for dig?

Vi lægger løbende stillingsopslag op og måske er det lige dig vi står og mangler. Hop ind og se vores ledige stillinger nedenfor.

Kontakt os