Forside > Robotløsninger > Robotsvejsning
ROBOTSVEJSNING I VERDENSKLASSE

Robotsvejsning

Robotsvejsning er en velafprøvet teknologi, der i mange år har sikret høj kvalitet, stabilitet, hurtig omstilling, høj produktivitet, lavere omkostninger og vækst hos vores kunder.

Med en robotsvejseløsning fra Danrobotics bliver din konkurrenceevne løftet til et helt nyt niveau. Vi har ekspertviden og kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige svejserobot, udvikle layout og levere en totalløsning til præcis dine behov.

Svejserobotter er velegnede til både enkeltstyksproduktion og serieproduktion, så det kan i mange tilfælde give mening at automatisere dine svejseopgaver.

Robotsvejsning med ABB robot
Kvalitet, Kapacitet & Fleksibilitet

Hvorfor vælge en svejserobot?

Med en svejserobot fra Danrobotics kan du opnå en række af fordele. Du opnår bl.a. en større kvalitet, fleksibilitet og produktivitet i din produktion, så du kan følge med efterspørgslen. Det gør du fordi svejserobotten kan udføre både varierende og komplicerede svejseopgaver, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Dertil er en svejserobot hurtigere og mere nøjagtig, spild reduceres, og en ensartet kvalitet sikres hver gang.

En svejserobot skaber bedre arbejdsforhold for dine ansatte, da robotten overtager de gentagende og nedslidende opgaver. Dermed reduceres antal sygedage og arbejdsskader.

Alt dette er med til at øge din konkurrencedygtighed og sikre vækst.

Robotsvejsning med ABB svejserobot og manipulator
Svejserobotter der giver værdi

Kom godt i gang med robotsvejsning

En svejseløsning skal opfylde dit produktionsbehov og løsningen skal være nem at betjene, samt hurtig at idriftsætte.


Effektiv udviklingsproces og kvalitetssikring

Hos Danrobotics har vi fokus på, at vores svejserobotter og løsninger skal skabe værdi og gevinst for dig. For at få dit projekt sikkert i mål, har vi udviklet en effektiv projektmodel, hvor vi hjælper dig med at få den helt rigtige løsning.

Med en Danrobotics-løsning er du også sikker på høj kvalitet, da vi kvalitetssikrer i alle projektets faser. Vores løsninger lever op til de lovmæssige krav på området. Leveres anlægget som en turn-key løsning fra Danrobotics, CE-mærker vi hele anlægget.


Fleksibilitet og brugervenlighed

Brugervenlighed er højt prioriteret i vores robotløsninger. Det betyder at du hurtigt kan programmere nye emner, og at der er en kort omstillingstid. Det giver dig en høj grad af fleksibilitet i din produktionsplanlægning.

Compactwelder+ svejser rundt emne
Rådgivning og salg af svejserobotløsninger

Kontaktperson

Vil du vide mere om svejserobotter og automation, så ring til Frede Lysemose eller udfyld formularen nedenfor, så tager vi kontakt til dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dit behov.

    Frede Lysemose Danrobotics