Forside > Karriere > Ledige stillinger
Bliv en del af vores team

Ledige stillinger

Bliv en del af et innovativt miljø! Vær med til at skabe værdi og godt arbejdsmiljø hos vores kunder gennem den nyeste teknologi.

Vi er 30 engagerede fagnørder, som brænder for at udvikle nye værdiskabende løsninger indenfor robotteknologi til industrivirksomheder i både Danmark og udland

Har du lyst til at være en del af et dynamisk team, hvor vi gør det umulige muligt? Hos Danrobotics byder hver dag på nye spændende opgaver, da to projekter ikke er ens. Vi ved, at nøglen til vores succes, er vores kreative og fagligt dygtige medarbejdere. Derfor lægger vægt på personlig og faglig udvikling af den enkeltes kompetencer, medarbejderinddragelse og tillidsbaserede relationer internt og eksternt.

Vil du med på holdet? Så find vores aktuelle jobopslag i oversigten nedenunder.

Samarbejde ved WR-station

Ledige stillinger

ROBOT SERVICETEKNIKER

Bliv en del af et innovativt miljø! Vær med til at skabe værdi og godt arbejdsmiljø hos vores kunder gennem den nyeste teknologi.

Vi søger en erfaren Robot Servicetekniker til vores team, som servicerer vores kunders robotautomationsløsninger. Den rette kandidat:

 • Brænder for fejlfinding og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk.
 • Trives med at indgå i et dynamisk og tværfagligt team, der har fokus på nye teknologier og tilfredse kunder – gennem tæt samarbejde, vidensdeling, kreativitet og innovation.
 • Motiveres af afvekslende serviceopgaver med skræddersyede automatiseringsløsninger efter kundens behov.

Jobbeskrivelse
Du vil indgå i stærkt fagligt serviceteam, som brænder for at levere kvalitetsløsninger, som gør vores kunder glade.

Du kan forvente en afvekslende arbejdsdag med tæt kontakt til kunder og leverandører. Samtidig vil du også opleve samarbejde med fagspecialister og teknikere på tværs i hele virksomheden. Vi arbejder i projektteams i samarbejde med vores partnere og kunder omkring udviklingen af løsninger.

Eksempler på arbejdsopgaver:

 • Kørende akutservice på robotanlæg og telefon support.
 • Planlagte serviceeftersyn og andre vedligeholdelsesopgaver.
 • Indgå i større projekter.
 • Ad-hoc montage opgaver.
 • Deltage i 24/7 vagtordning.

Vores service forretning er i vækst, især på det tyske marked. Din arbejdsdag vil derfor omfatte service i Danmark og med tiden også i Tyskland. Du får stillet bil tilrådelighed og din base bliver i vores domicil i Middelfart.

Din profil
Du har en teknisk baggrund og er sandsynligvis uddannet automatiktekniker, industrielektriker eller lign. Det vigtigste er dog den rette person med de rigtige kompetencer og værdier.

Din faglighed:

 • Stærk i systematisk fejlfinding af anlæg.
 • Erfaring med industrirobotter gerne ABB og/eller KUKA.
 • Forståelse eller erfaring med pneumatik og hydraulik.
 • Forståelse for programmering.
 • Kendskab til sikkerhedssystemer.

Du er god til at lytte og kommunikere på dansk, engelsk og tysk.

Som person trives du i en mindre organisation, hvor der arbejdes i tværfaglige teams. Du er en teamplayer, men kan også arbejde selvstændigt og tage ansvar. Du er struktureret og kvalitetsbevidst.

Vi tilbyder
En unik mulighed for et afvekslende arbejde, hvor du selv har mulighed for at påvirke rammerne. Vi arbejder med frihed under ansvar.

Du får ansvar og indflydelse på egne opgaver, en stor berøringsflade og fleksibilitet i hverdagen med mulighed for at bidrage til udvikling.

Vi lægger vægt på personlig og faglig udvikling af den enkeltes kompetencer, medarbejderinddragelse og tillidsbaserede relationer internt og eksternt.

Arbejdstid 37 timer ugentligt. Løn efter kvalifikationer.

Vi stiller en bil rådighed.

Praktisk information
Du er velkommen til at ringe og høre nærmere om stillingen ved Kim Gottschalk på +45 2484 5898.

Ansøgning og CV sendes til Bodil Koertsen på bk@danrobotics.dk.

Start: hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: Vi behandler ansøgninger løbende og afslutter processen, når den rette kandidat er fundet.

Send os en uopfordret ansøgning

Fandt du ikke en stilling der passede på dig?

Vi er altid på udkig efter nye dygtige kollegaer, så du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning med dine kvalifikationer.

Uopfordrede ansøgninger sendes til: Kontakt@danrobotics.dk

Kontakt os