Forside > Karriere > Ledige stillinger
Bliv en del af vores team

Ledige stillinger

Bliv en del af et innovativt miljø! Vær med til at skabe værdi og godt arbejdsmiljø hos vores kunder gennem den nyeste teknologi.

Vi er 30 engagerede fagnørder, som brænder for at udvikle nye værdiskabende løsninger indenfor robotteknologi til industrivirksomheder i både Danmark og udland

Har du lyst til at være en del af et dynamisk team, hvor vi gør det umulige muligt? Hos Danrobotics byder hver dag på nye spændende opgaver, da to projekter ikke er ens. Vi ved, at nøglen til vores succes, er vores kreative og fagligt dygtige medarbejdere. Derfor lægger vægt på personlig og faglig udvikling af den enkeltes kompetencer, medarbejderinddragelse og tillidsbaserede relationer internt og eksternt.

Vil du med på holdet? Så find vores aktuelle jobopslag i oversigten nedenunder.

Samarbejde ved WR-station

Ledige stillinger

Salgsingeniør

Bliv en del af et innovativt miljø! Vær med til at skabe værdi og godt arbejdsmiljø hos vores kunder gennem den nyeste teknologi.

Til det team, der forsyner markedet med håndteringsløsninger, søges en erfaren salgsingeniør, der:

  • Brænder for at idéudvikle skræddersyede robotbaserede automationsløsninger i direkte samarbejde med industri-virksomheder.
  • Motiveres af at have det kommercielle ansvar - og udvikle stærke kunderelationer.
  • Trives med at indgå i et dynamisk og tværfagligt team, der har fokus på nye teknologier og tilfredse kunder - gennem tæt samarbejde, vidensdeling, kreativitet og innovation.

PLC-Programmør

Drømmer du om at arbejde i et innovativt miljø?

Vil du være med til at skabe værdi og godt arbejdsmiljø hos vores kunder ved brug af den nyeste teknologi?

Til en nyoprettet stilling søger vi en PLC-programmør til et dynamisk og tværfagligt team, der har fokus på nye teknologier og tilfredse kunder - gennem tæt samarbejde, vidensdeling, kreativitet og innovation.

Har du erfaring med med PLC programmering af automationsudstyr samt indkøring, test og installation, og har du en baggrund som industrielektriker, automationstekniker, automationsteknolog eller tilsvarende - så læs mere her.

Send os en uopfordret ansøgning

Fandt du ikke en stilling der passede på dig?

Vi er altid på udkig efter nye dygtige kollegaer, så du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning med dine kvalifikationer.

Uopfordrede ansøgninger sendes til: Kontakt@danrobotics.dk

Kontakt os