AUTOMATISERING AF MONTAGE OPGAVER

Montage

Robot montage har i mange år været særligt udbredt inden for bilindustrien, men alle brancher hvor hastighed, præcision og driftssikkerhed er en afgørende succesfaktor, vil kunne drage fordel af at automatisere montage med robotteknologi. Også for virksomheder der udfører montagearbejde under farlige eller sundhedsskadelige forhold, eller i sterile produktionsmiljøer vil robot montage være relevant.

Der findes mange standard gribere og værktøjer til robotter, som gør dem i stand til at udføre selv komplicerede montageopgaver til en overkommelig pris. Det kan være produktmontage, for eksempel i kombination med en bin picking løsning. Robotter kan desuden udføre montagearbejde hvor præcision og forsigtighed er afgørende, så mængden af defekte varer som følge af montagefejl nedbringes.

S.E.W. North Filtration | Montage | Griber
Automationsløsning til montage

Montage kombineret med pluk direkte fra kasser (Bin Picking)

Venligst accepter marketing cookies for at se denne video.

Opnå flere fordele

Øg konkurrenceevnen med robot montage

I en stadig mere global verden, er integration af robotter inden for alle former for montage, et værn mod udflytning af arbejdspladser til lande hvor arbejdslønnen er lav. Danrobotics har stor erfaring med at udvikle robot automationsløsninger indenfor både montage, logistik og produktion, og vi hjælper gerne med at vurdere, hvor din virksomhed kan hente de største gevinster ved robot montage.

Robotter til montage kan i dag udstyres med kameraer eller sensorer, som gør robotten i stand til at opsamle emner fra transportbånd, eller som ligger usorterede i kasser – såkaldt Bin Picking.

En anden stor fordel er robottens fleksibilitet sammenlignet med en traditionel produktionslinje, da robotten nemt kan omprogrammeres til at udføre nye opgaver, i takt med markedets krav ændres.

Robot montage produktion
Kontakt os

Kontakt os og få hjælp til at automatisere din montageafdeling

Vi har mange års erfaring med at lave de bedst egnede løsninger til hver enkelt kundes behov. Ring til Michael Dongsted på nedenstående nummer eller udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Telefon: +45 44 12 25 22

    Michael Dongsted