Forside > Ofte stillede spørgsmål
Få svar på dine spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Vi hjælper dig med at få svar på dine spørgsmål omkring robotter og automatisering, så du kan blive klar til at automatisere. Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål er du altid velkommen til at kontakt os.

Scroll ned og se de mest stillede spørgsmål.

 

cover billede – ofte stille spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Giver automatisering mening for os?

For langt de fleste giver det mening at automatisere, da du opnår en række fordele som forbedrer din konkurrenceevne. En robotløsning gør det bl.a. nemmere for dig at følge med efterspørgslen, da den både kan producere hurtigere og kører i døgndrift. Det betyder at du kan tage imod flere ordrer uden at bekymre dig om længere leveringstider.

Dertil undgår du svingende kvalitet og høje fejlrater, da robotten har en større nøjagtighed og præcision, der sikrer samme kvalitet hver gang.

Ved at automatisere din produktion, sker der også en optimering af dine processer, så du kan producere på en mere effektiv og smart måde, der gør dig mere konkurrencedygtig.

Hvor lang er tilbagebetalingstiden?

En robotløsning, som andre investeringer, giver gevinst over tid. Allerede indenfor kort tid, vil du dog kunne se en forbedring i din produktion. Som din partner i automationsløsninger, hjælper vi dig med at få det økonomiske overblik og beregner hvordan du kan opnå den bedst mulige ROI på din investering.

Tilbagebetalingstiden afhænger af den individuelle løsning og dit produkt. I forbindelse med beregning af ROI laver vi også et estimat over tilbagebetalingstiden.

Kræver det erfaring indenfor automatisering?

Nej, vi er din partner og giver dig professionel rådgivning og vejledning fra start til slut. Du vil aldrig stå alene. Når anlægget er leveret, tilbyder vi service og support, så anlægget bliver ved med at køre.

I forbindelse med overdragelse af anlægget, tilbyder vi også kursus og undervisning, så dine medarbejdere er godt rustet til at betjene anlægget. Ligeledes tilbyder vi også kursus i programmering, så dine medarbejdere selv kan programmere nye emner på anlægget - eller du kan lade os gøre arbejdet.

Kan min produktion automatiseres?

Det korte svar er ja. Robotløsninger er fleksible og hurtige at omstille, og kan derfor nemt varetage små som store opgaver af forskellig art. Hos Danrobotics kan vi med den nyeste teknologi indenfor branchen, automatisere selv meget komplekse opgaver med flere forskellige processer.

Med udgangspunkt i din produktions behov, finder vi sammen den bedste løsning, der giver gevinst for din virksomhed.

For jeg et større output når jeg automatiserer?

Som udgangspunkt for du et større output når du automatiserer din produktion. Det gør du, fordi robotten kan kører i døgndrift uden at holde pauser. I mange tilfælde er robotten også mere effektiv, men i processer med f.eks. tørretider, vil robotten naturligvis være afhængig af delopgavernes forudsætninger.

Hvorfor automatisere?

Bedre arbejdsmiljø

Når robotten overtager det ensidige og gentagende arbejde, frigives dine medarbejdere til at overtage opgaver, der kræver mere komplekse og menneskelige kompetencer. Det skaber større medarbejdertilfredshed og minimerer risikoen for arbejdsskader. Det betyder gladere og sundere medarbejdere for dig.

Bedre konkurrenceevne

Når du implementerer en robotløsning, sparer du i første omgang den arbejdskraft, som robotten overtager. Robotten er mere produktiv og kan kører i døgndrift, og det betyder at dine produktionsomkostninger reduceres. Samtidig forbedres kvaliteten af dit produkt, fordi robotten har en større nøjagtighed og præcision. Du får altså et bedre produkt der koster mindre, og dermed gør dig mere konkurrencedygtig. I sidste ende vil det også betyde at du kan ansætte flere medarbejdere i andre funktioner, i takt med at virksomheden vokser.

Flyt produktionen hjem

Automatisering af produktionen, reducerer som nævnt dine produktionsomkostninger, hvilket gør det muligt at konkurrere med den billige arbejdskraft i f.eks. Kina. Det betyder at der i nogle tilfælde er flere fordele ved at have produktionen i Danmark eller Europa. Når produktionen flyttes tættere på, reduceres leveringstiden og omkostninger forbundet med logistik og dette forbedrer rentabiliteten. Derudover har Corona-krisen vist klare fordele ved at have produktionen tæt på, på grund af udfordringer i forsyningskæden.

En grønnere og mere ansvarlig virksomhed

Når du begynder at automatisere din produktion, forbedres dine processer og du får en mere effektiv produktion. Det betyder, at du ofte får en bedre materiale udnyttelse og mindre spild. Dertil forbedres også arbejdsforholdene, da robotten overtager det ensidige og gentagende arbejde. Den forbedrede konkurrenceevne er også med til at styrke den økonomiske udvikling og skabe flere arbejdspladser. Alle disse faktorer er med til at styrke forskellige punkter i FN’s verdensmål.

Kontakt os

Vores team af roboteksperter er klar til at hjælpe dig, send os en besked eller giv os et kald.

    Kontakt os