Forside > Om os
Om os

DANROBOTICS – erfaren ekspert i værdiskabende robotløsninger

Virksomheder i vidt forskellige brancher i både ind- og udland vælger Danrobotics, fordi vi hjælper med at produktionsoptimere gennem komplette automationsløsninger. Vores kunder er alt fra den lille smedevirksomhed til den helt store koncern, som efterspørger automationsløsninger inden for svejsning samt materialehåndtering i forbindelse med produktion, montage og logistik.

Vi leverer robotløsninger, der dækker alt fra simpel automatisering til store komplekse løsninger af hele produktionslinjer. Det har vi gjort siden 2002. Det betyder, at vi har opbygget ekspertviden, som vi konstant udbygger, så vores kunder både nu og fremover får den mest optimale automatiseringsløsning.

Vi følger vores kunder ud i verden, og vores team af robotserviceteknikere rejser gerne ud for at servicere robotanlæg.

Bin picking software og robot
Innovative automationsløsninger

Samarbejde og innovation

For os er det naturligt at samarbejde på tværs, både internt og eksternt. Kommunikation og vidensdeling er nøglen til succesfulde resultater. Derfor ligger vi op til tæt dialog med kunden.

Vores virksomhed er ikke større, end at vi alle sammen kender hinanden og ikke mindst hinandens kompetencer – og vi er gode til at udnytte det for at nå frem til den bedste løsning for kunden.

Igennem årene har vi oprettet partnerskaber og samarbejder med nogle af de bedste leverandører indenfor branchen. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og det gør vores leverandører heller ikke.

Vi vil tilbyde vores kunder de bedste løsninger, og derfor er vi partner med ABB og KUKA – Verdens førende producenter af industrirobotter.

Danrobotics kendetegnes af kvalitet og innovative løsninger. Det er vigtigt for os hele tiden at være på forkant med teknologien. Ved at deltage i forskellige forskningsprojekter holder vi os aktuelle på den nyeste teknologi og viden i robotbranchen.

Vores løsninger er karakteriseret af et højt teknologisk niveau kombineret med stor brugervenlighed og en intuitiv brugerflade.

DanRobotics samarbejder med kunden om at finde den rigtige løsning
DANROBOTICS' HISTORIE

Historien bag DANROBOTICS

Danrobotics A/S er en solid fynsk virksomhed, der blev grundlagt i 2002 i Middelfart på Fyn af vores direktør, Kim Koertsen, som er en af pionererne i robotbranchen. Robotter har altid fascineret Kim, og allerede tilbage i 1988 købte han den første 6-aksede svejserobot i Danmark. Vi har siden da automatiseret produktion i både små og store virksomheder overalt i verden, og har bred erfaring inden for konstruktion, optimering og levering af komplette robotanlæg.

Vores første robotanlæg var et pakkeanlæg til dunke fra Lip bygningsartikler. Siden da er der kommet mange flere robotter til, og vi kan i dag trække på erfaring fra mere end 600 robotløsninger. Vi er meget stolte af, at mange af vores helt tidlige robotløsninger stadig er i drift i dag.

I 2020 flyttede vi i nyt domicil på Barmstedt Allé i Middelfart, og i 2021 kunne vi åbne et datterselskab i Neumünster i Tyskland. Vi er i dag ca. 30 dedikerede medarbejdere.

Vi lægger vægt på samarbejde, sikkerhed og kvalitet, og vi følger altid kunden fra første møde til idriftsættelse af den komplette robotløsning – og derefter sørger vores dygtige robot serviceteknikere for kompetent og hurtig service af robotanlæggene.

Vores mission er at fremtidssikre vores kunders produktion.

Direktør Kim Koertsen foran to ABB robotter
Download

DANROBOTICS' Profilbrochure

Læs mere om os i vores profilbrochure, som du kan downloade.

Her kan du også blive klogere på, hvad du får med Danrobotics som din partner.

Du er også velkommen til at skrive til os, hvis du gerne vil have et trykt eksemplar tilsendt.

Send os en besked ved at udfylde formularen på kontakt-siden.

DanRobotics Profilbrochure