Forside > Cases > BESTSELLER
BESTSELLER

5 robotter klarer depalletering, kartonåbning og palletering i nyt logistikcenter

ABB IRB 2600 robot
Bestseller case | 5 robotter klarer depalletering, kartonåbning og palletering
Logistik

Robotterne til depalletering, kartonåbning og palletering er en del af et større komplekst automatiseringsprojekt hos BESTSELLER.

Om BESTSELLER

Fokus på hele logistikken – fra varen kommer ind, til varen bliver leveret

BESTSELLER er en international familieejet modevirksomhed med hovedkvarter i Brande, Danmark. BESTSELLER er kendt for sit brede udvalg af tøjmærker, som ONLY, JACK & JONES, VERO MODA og mange flere. Virksomheden designer og sælger tøj og tilbehør til mænd, kvinder og børn over hele verden.


Baggrund

Automatiseringsprojekt skaber plukkekapacitet

I BESTSELLERs logistikcenter i Taulov ved Fredericia ønskede de øget produktivitet med robotteknologi samt effektivisering og bedre arbejdsmiljø. For BESTSELLER er en produktiv og fleksibel forsyningskæde afgørende for, at få produkterne ud til kunderne til tiden. Med deres investering i digital og automatiseret teknologi optimeres distribution fremadrettet.

Proces fra ERP til den enkelte sensor og griber kræver samspil mellem mange forskellige kompetencer. Systemet er udviklet i samarbejde med automatiseringspartnere Klinkhammer Intralogistics og Danrobotics samt øvrige leveringspartnere til projektet.

Venligst accepter marketing cookies for at se denne video.


LØSNINGEN

Danrobotics har leveret ind til et større komplekst projekt

Vi har leveret 5 robotter til depalletering, kartonåbning og palletering, som er en del af et større komplekst automatiseringsprojekt.

Modetøjsvirksomhed har på blot ni måneder implementeret et semi-automatisk lagersystem i deres nye logistikcenter. BESTSELLER har investeret i flere teknologier, herunder 79 nye Exotec lagerrobotter, der automatiserer indsamling og pakning af produkter.

 

Stationære robotter

5 robotter fra Danrobotics til depalletering, kartonåbning og palletering er en del af løsningen, hvilket sikrer et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø for medarbejderne.

Depalletering: I varemodtagelsen står de første to robotter og tager kartoner fra europaller og sætter over på transportbånd.

Kartonåbning: Hvorefter de kører videre hen til den næste robot som skærer hul i toppen af kartonet. Hullet gør at operatørerne nemt kan plukke varerne ved plukkestationerne.

Palletering: De sidste to robotter er palleteringsrobotter, det vil sige, de tager de færdige kundekartoner og palleterer, så de er klar til forsendelse.

 

Vindere af DIRA Automatiseringsprisen 2023

Læs mere om kåringen her.

 

AUTOMATION OG EFFEKTIVISERING

Motivationsfaktor for at investere i robotter

  • Sikre ensartethed
  • Øge effektiviteten
  • Reduceret lagerpladsbehov
  • Sikrer et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø
  • Minimere fejl
  • Undgår snitskader

”Primært vores leveringsevne, vores ensartethed, i vores processer, men samtidig vores arbejdsmiljø er blevet løftet gevaldigt, hvilket gør BESTSELLER mere attraktiv som arbejdsplads.” fortæller Jakob Skødt Larsen, Product Owner, BESTSELLER.

Rådgivning og salg af logistikløsninger

Kontaktperson

Vil du vide mere om logistik og automation, så ring til Kim Koertsen eller udfyld formularen nedenfor, så tager vi kontakt til dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dit behov.

    Kontakt os