Forside > Nyheder > Kåring af DIRA Automatiseringsprisen 2023
05/10/2023

Kåring af DIRA Automatiseringsprisen 2023

BESTSELLER vinder af DIRA Automatiseringsprisen 2023

Onsdag aften den 4. oktober sad vi alle spændte til det sidste øjeblik. Formanden fra DIRA – Dansk Robot Netværk , Søren Peter Johansen og komiker Jan Gintberg åbnede kuverten med ordene: ”Sindssygt svært valg”.

Vi er nu enormt stolte over at kunne meddele, at BESTSELLER har vundet automatiseringsprisen for deres semi-automatisk lagersystem, som er udviklet af Klinkhammer Intralogistics GmbH og Danrobotics.

Kæmpestort TILLYKKE med prisen til BESTSELLER.

Projektet har modtaget mange rosende ord fra juryen. ”Det er en modig løsning af BESTSELLER. De har været ekstremt ærlige omkring, hvad udfordringerne har været, hvilket gør deres automatiseringshistorie særdeles interessant og troværdig,” siger juryen.

På blot ni måneder har BESTSELLER, en førende dansk modetøjsvirksomhed, revolutioneret deres lagerhåndtering ved at implementere semi-automatisk lagersystem. BESTSELLERs distributionscenter i Taulov er optimeret med hele 79 Exotec lagerrobotter, “kravler” op ad lagerreolerne for at hente og aflevere kasser med produkter, mens 5 industrirobotter hjælper med depalletering, kartonåbning og palletering. Dette imponerende projekt har transformeret BESTSELLERS lagerprocesser og markerer en betydningsfuld milepæl inden for automatisering.

”Vi har stræbt efter automatiseringsprisen i mange år og nu står vi her sammen med BESTSELLER. Stor tak til BESTSELLER og Klinkhammer for det gode samarbejde,” siger Direktør Kim Koertsen og fortsætter ”Jeg er også rigtig stolt af hele vores Danrobotics team – og det er deres fortjeneste, at vi får denne anerkendelse i branchen.”

Læs og se mere om automatiseringsprisen og projektet på DIRAs hjemmeside.

Kilde: DIRA (Dansk Robot Netværk)
BESTSELLER automatiseringsprojekt