Forside > Robotløsninger > Robotsvejsning > Kundetilpassede svejseløsninger
Sammen finder vi den rette løsning

Kundetilpassede svejseløsninger

En kundetilpasset svejseløsning er til dig der har mere specielle behov, fx store emner eller mange komplicerede svejsninger og processer der skal kombineres.

Hos Danrobotics har vi mange års erfaring i at levere kundetilpassede robotsvejseløsninger. Vi ved præcis, hvilke spørgsmål vi skal stille, for at få det samlede billede af din produktion. Med udgangspunkt i dine individuelle behov og fremtidige ønsker til din produktion, finder vi sammen løsningen der giver mening for dig.

Vi vil påstå at stort set alle svejseopgaver kan automatiseres. Uanset kompleksiteten af dit produkt eller dine produktionsprocesser, finder vi det rette udstyr og teknologien til at løse opgaven.

Kundetilpasset svejseløsning leveret til Weltech.
Eksperter i svejseautomation

Svejseløsninger tilpasset dit behov

Vi tilbyder svejseløsninger til både enkeltstyksproduktion og serieproduktion. Ud fra standardkomponenter leverer vi en komplet totalløsning efter dit behov.

Når vi siger totalløsning, så mener vi en løsning der dækker alt du behøver for at automatisere dine svejseopgaver. Vi leverer nemlig en alt-i-en løsning med svejserobot, fixtur og programmering. Desuden uddanner vi jeres medarbejdere, så de nemt kan betjene og udnytte alle anlæggets funktioner.

Når anlægget er oppe og køre, står vores serviceafdeling altid til rådighed og er klar til at hjælpe dig.

ABB svejserobot svejser rundt emne
Adaptiv svejsning

Fugefølgning med laserkamera

Ved krævende svejsninger, kan robotbrænderens position justeres ved hjælp af laserkamera løbende under svejsningen, så den ønskede kvalitet opnås hver gang.

Hos Danrobotics kan vi kombinere vores svejseløsninger med laserkamera til fugefølgning i realtid.

Med laserkamera overvåges svejsefugen under svejsning og essentielle parametre justeres løbende. Således justeres bl.a. svejsestrøm, hastighed og position af svejsetråde i forhold til svejsefugen under svejsningen.

Dette optimerer både lysbuetiden og kvaliteten af svejsningerne.

Fugefølgning med laserkamera fra Servo-Robot

Ekstraudstyr

Danrobotics svejseløsninger kan leveres med en bred liste af ekstraudstyr. Du kan læse mere om nogle af de typer af ekstraudstyr vi kan levere i vores brochure. Du henter brochuren via linket nedenfor.

automatisk dyseskift
Rådgivning og salg af robotsvejseløsninger

Kontaktperson

Vil du vide mere om svejserobotter og automation, så ring til Frede Lysemose eller udfyld formularen nedenfor, så tager vi kontakt til dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, som passer lige præcis til dit behov.

    Frede Lysemose Danrobotics