Bin picking 2018-10-31T16:08:52+00:00

Bin picking med EyeT+

EyeT+ er et innovativt to-strålet laserguided scannersystem med vision, som i kombination med en robot gør det muligt at automatisere plukning af usorterede emner i kasser eller paller – den såkaldte random bin picking proces. Ved hjælp af EyeT+ kan robotten således lokalisere emnerne i kassen og ”se” hvilket emne der ligger mest tilgængeligt, og ved efter hvert tag, hvordan næste emne skal gribes/tages ud af kassen.

Sådan fungerer EyeT+

EyeT+ producerer ved hjælp af to lasere og et vision-kamera en akkurat og stabil 3D rekonstruktion af kassen og dens indhold. På baggrund af scanningssystemets oplysninger om tilgængelighed, gribepunkter og mulig kollision med vægge og/eller andre forhindringer, bliver robotten guided i bin picking processen.

Produktionen kan på den måde køre bemandingsfrit i en længere periode, der er færre stop og man sikrer en væsentlig hurtigere håndtering af de usorterede emner.

Anvendelsesmuligheder & emnetyper

EyeT+ er testet og afprøvet.
Systemet kan bruges til håndtering af mange forskellige produkttyper, såsom:

  • Støbte emner af aluminium eller metal
  • Dele af plast eller gummi

Desuden kan EyeT+ håndtere emner med blanke, skinnende overflader, som ellers kan være svære at konturgenkende med tilsvarende vision systemer.

 

Specifikationer

 EyeT+ specifikationer

Bin picking system EyeT+ til robotter
  • Nem at installere
  • Testet & afprøvet
  • Intelligent håndtering af usorterede emner

Kontaktperson