Bin picking 2021-12-23T10:40:12+01:00

Bin picking

Robotløsninger til Bin Picking

En hård nød at knække!

At plukke emner, som ligger usorteret og vilkårligt i en europalle eller kasse med en robot, kræver et perfekt samspil mellem robottens nøjagtighed & intelligente scannere/vision teknologier.

Robotten skal med andre ord kunne “se“, hvor emnerne befinder sig i kassen, hvordan de vender, vurdere om og hvordan emnerne kan gribes samt udføre pluk i forskellige vinkler med forskellige gribepunkter. En hård nød at knække!

CompactPicker robotcelle fra DanRobotics med bin picking
CompactPicker robotcelle fra DanRobotics

Bin picking to go

Kompakt “To Go”-robotløsning 

CompactPicker

Den smarteste „To Go“ robotløsning, der gør det nemt at automatisere bin picking af usorterede emner i en kasse eller palle.

Cellen kan nemt og hurtigt ombygges til andre håndteringsprocesser, såsom inspektion, montage, sortering eller maskinbetjening.

Bin Picking med EyeT+

EyeT+ er et innovativt to-strålet laserguided scannersystem med vision, som i kombination med en robot gør det muligt at automatisere plukning af usorterede emner i kasser eller paller – den såkaldte random bin picking proces. Ved hjælp af EyeT+ kan robotten således lokalisere emnerne i kassen og ”se” hvilket emne der ligger mest tilgængeligt, og ved efter hvert tag, hvordan næste emne skal gribes/tages ud af kassen.

Sådan fungerer EyeT+

EyeT+ producerer ved hjælp af to lasere og et vision-kamera en akkurat og stabil 3D rekonstruktion af kassen og dens indhold. På baggrund af scanningssystemets oplysninger om tilgængelighed, gribepunkter og mulig kollision med vægge og/eller andre forhindringer, bliver robotten guided i bin picking processen.

Produktionen kan på den måde køre bemandingsfrit i en længere periode, der er færre stop og man sikrer en væsentlig hurtigere håndtering af de usorterede emner.

Læs mere om EyeT+ scanneren her.

  • Nem at installere
  • Testet & afprøvet
  • Intelligent håndtering af usorterede emner

Kontaktperson

Vil du vide mere om Bin Picking og hvordan processen bedst kan automatiseres? Kim hjælper gerne med at finde den bedste og mest effektive løsning til netop din bin picking udfordring. 

Kim Koertsen - Direktør

Kim Koertsen

Tel.: +45 22 16 40 75
Mail: kk@danrobotics.dk