Forside > EyeT+
Vision udstyr fra IT+Robotics

EyeT+

Danrobotics er officiel distributør i Danmark af EyeT+ Pick og EyeT+ Inspect fra IT+Robotics.

Læs mere om EyeT+ Pick til random Bin Picking og EyeT+ Inspect til kvalitetskontrol nedenfor.

Kuka robot med eyeT+ pick udstyr
Random bin picking

EyeT+ Pick

EyeT+ Pick er et 3D vision system designet til randomiseret bin picking. Systemet kan kombineres med alle typer af robotter, der skal opsamle emner der ligger usorteret i en palle eller kasse. EyeT+ Pick kan integreres gnidningsløst med den pålidelige software Smart Pick 3D Solid, som tillader konfiguration og observation af systemet i en 3D programmeringsløsning. Som ekstraudstyr fås også 2D vision enhed til forbedring af nøjagtighed for præcis produktpositionering.

EyeT+ pick vision kamera til Bin picking

Plug & Produce – EyeT+ Pick

installer ikon
Step 1
Installer

Installer EyeT+ Pick ved brug af Motor Pack eller på robotarmen

Integrer ikon
Step 2
Integrer

Få EyeT+ Pick til at kommunikere med robotten

Opsætning ikon
Step 3
Opsætning

Brug Smart Pick 3D Solid software til at konfigurere produkt- og selektionsstrategien

Producer ikon
Step 4
Producer

Observere produktionsstatus og indsamle detaljeret statistikker (Industry 4.0)

Præcis, Hurtigt og Smart

Med EyeT+ Pick kan du blive klar til at producere med 4 enkle trin som vist ovenfor. Systemet leveres med en prækalibreret sensor, som er klar til idriftsættelse. Dertil er EyeT+ Pick robust og kræver minimal vedligeholdelse, og så er den designet til at udholde selv hårde miljøer.

Takket være to-strålet laserteknologi kan EyeT+ Pick lave nøjagtige og detaljerede rekonstruktioner af emner, som kan bruges til hurtig emnegenkendelse. Sammen med multi-pick option, hvor der udføres flere pluk med én scanning, opnås den hurtigste cyklustid. Smart kollisionsfri baneplanlægning sikrer robottens bevægelse til plukning af emnerne

Bin picking af bremseklodser
Kvalitetskontrol

EyeT+ Inspect

Kvalitetskontrol af emner er en vigtig del af produktionsprocessen, hvis man vil opretholde samme kvalitet kontinuerligt. EyeT+ Inspect er et kombineret 3D og 2D visionskamera fra IT+ Robotics til inspektion og kvalitetskontrol af emner. Ved at scanne emnerne sammenlignes de med standardproduktet, så afvigelser identificeres.

EyeT+ Inspect vision kamera til kvalitetskontrol i produktionen

Plug & Produce – EyeT+ Inspect

installer ikon
Step 1
Installer

Installer EyeT+ Inspect i en fast position eller på robotarmen

Integrer ikon
Step 2
Integrer

Få EyeT+ Inspect til at kommunikere med robotten

Opsætning ikon
Step 3
Opsætning

Brug Smart Inspect 3D Solid software til opsætning af produktet med Real-Time Visual Feedback

Producer ikon
Step 4
Producer

Overvåg produktionsstatus og indsaml detaljeret statistikker

Effektivt og fleksibelt

Med EyeT+ Inspect er du klar til at producere med 4 enkle trin som vist ovenfor. Systemet leveres med en prækalibreret sensor som er klar til idriftsættelse, og Real Time Visual Feedback der reducerer opsætningstiden.

EyeT+ Inspect har et kommunikationsinterface som er kompatibelt med enhver robot og derfor er velegnet i mange industrielle sektorer. Kombinationen af 3D og 2D vision teknologi kan inspicere både produktets form og produktets overflade, og giver helt nye muligheder for automation af selv de mest komplicerede opgaver. Real-Time Visual Feedback kan udføre kvalitetskontrol direkte på produktionslinjen, ved at inspicere og fjerne ikke-kompatible produkter så produktionsstop undgås.

Produktet er robust, har lave vedligeholdelsesomkostninger og er designet til at holde i selv de mest udfordrende miljøer. Tillige er tilbagebetalingstiden typisk på mindre end et år, og vi hjælper jer gerne med at analysere, hvordan I kan effektivisere jeres produktion med Vision Technology.

EyeT+ inspection kamera scanner emne i samarbejde med ABB robot
Vi er klar til at hjælpe dig

Kontakt os

Danrobotics er officiel distributør i Danmark for IT+Robotics. Kontakt os og hør mere om anvendelsesmulighederne for vision teknologi i produktion, montage eller logistik.

    Kontakt os