Forside > Robotløsninger > Logistik > Varepluk og pakning
VAREPLUK OG PAKNING

Robotautomatiseret varepluk og pakning

Automatiseret varepluk kan være relevant på lagre, hvor der håndteres mange varepluk hver dag, såsom producenter eller distributører inden for detailhandlen og andre varer til privat forbrug.

Ofte ses at jo større mængder af varer der håndteres, jo hurtigere er investeringen tilbagebetalt.

Robotter kan udføre opgaven, på samme måde hver gang, og er fleksible at omstille når kravene ændrer sig.

Varepluk og pakning
Pakkeanlæg der skaber værdi

Automatisering af logistik og varehåndtering er oplagt

Varepluk og pakning er et af de områder som er velegnet til robot automation til de fleste emner, da robotter er skabt til at lave ensidigt, gentagende arbejde – det er mennesker ikke.

Robottens arm kan plukke både tunge og uhåndterlige varer, så vel som delikate og sarte produkter som for eksempel frugt eller æg, der let får skader under håndtering.

Robottens evne til at udføre varepluk og pakning hurtigt - og med stor præcision hver gang - gør automatisering værd at overveje i mange typer af applikationer inden for logistik og varehåndtering.

Illustration af varepluk med robot og bin picking teknologi

Ubegrænsede muligheder

I dag findes der mange forskellige typer af gribeværktøj til robotter, som gør at næsten intet er umuligt. Udstyres robotten samtidig med et kamera, som gør robotten i stand til at se varer, emner eller halvfabrikata, så kan også usorterede eller tilfældigt placerede emner opsamles til videreforarbejdning eller pakning.

Hvis et komplet pakkeanlæg ønskes, kan en samlet løsning leveres. Her automatiseres processer som varepluk, foldning af forsendelseskasser, pakning i kasser, stabling på paller og foliering.

Selv hvis mange forskellige varer skal plukkes, eller paller skal pakkes med assorterede varer, så kan robotter løse opgaven med stor effektivitet og præcision.

Varepakning med robot
Rådgivning og salg af robotløsninger til varepluk og pakning

Kontaktperson

Vil du høre mere om hvordan varepluk og pakning kan effektiviseres med robotteknologi, så din virksomheds konkurrenceevne er sikret i fremtiden, og du undgår udflytning af arbejdspladser?

Så kontakt os, og få vores eksperters bud på en løsning. Vi har erfaring med at skræddersy netop den løsning, som giver størst gevinst for dig.

    Kim Koertsen Danrobotics