Om os 2020-04-17T14:54:27+01:00

Om os

Om DanRobotics

Det lyder af meget at have leveret robotter til alle brancher. Ikke desto mindre er det præcis, hvad vi i DanRobotics har gjort. Vores yderst dedikerede medarbejdere har arbejdet med at implementere robotter i den danske industri i mere end 200 år til sammen. Vi kender vores robotter til hudløshed.

Hos DanRobotics har vi igennem de sidste 15 år konstrueret, leveret og optimeret mere end 500 robotter i den danske industri. Vi ved om nogen, at alle opgaver er forskellige, men samtidig er vi ikke blege for at råde vores kunde til at vælge en standardløsning, hvis dette er den bedste og billigste løsning til opgaven.

Fordi vores medarbejdere har arbejdet med robotter inden for mange forskellige brancher, ser vi ofte den enkelte og simple løsning på selv de meget komplekse opgaver. Derfor håber vi meget, at du vil give os en chance for at komme med vores bud på din opgave.

Ved at tage et møde med os, vil du hurtigt kunne få afklaret, hvorvidt netop din løsning vil skulle udvikles, eller tilpasses. Eller om der allerede findes andre løsninger med robotter som virker.

For os er det vigtigt, at vores løsning skaber værdi og gevinst for vores kunde, uden at kunden skal risikere uforudsete udgifter eller udfordringer med kvalitet, sikkerhed og fremtidig servicering.

Hvis du altid har ønsket dig en specialist i robotter inden for din branche, kan du vælge en hos os. Hos os får du en totalleverandør med erfaring fra alle brancher.

  • Stor Viden og Know-How
  • Stor ekspertise
  • Mere end sammenlagt 200 års erfaring med robotter