Support 2019-07-15T17:07:16+01:00

Service & support

Lad os stå for servicering af dine robotter

Som nogle af de få i Danmark har vi en fleksibel og dedikeret serviceafdeling, der leverer professionel robotservice i hele Danmark og tilbyder 24/7 service. 

Med os ved din side får du en troværdig servicepartner med stor faglig ekspertise og know-how. Vi kender vores robotter til hudløshed.

Hvad kan vi hjælpe dig med? 

Tilføj din overskrift her

Kim Gottschalk servicechef danrobotics

24/7 Serviceaftale

Med en serviceaftale står vores serviceteam klar til at hjælpe dig i alle døgnets 24 timer og rykker ud med det samme når der er problemer med din robot og/eller robotanlæg.

Fejlfinding

Uheldet er ude, og din produktion står stille. Vi ved, at hvert minut tæller for dig. Fejlen skal findes hurtigt og rettes så hurtigt som muligt. Vi står klar til at hjælpe. 

Vedligeholdelse-servicetekniker-robot

Vedligeholdelse

Hvis du ikke vil have overraskelser, kan du med os som servicepartner være sikker på, at du altid har et overblik over robotanlæggets stand og levetid. Vi har mange års erfaring med at servicere og vedligeholde robotter og dens periferi udstyr. 

Optimering

Vi hjælper dig gerne med at undersøge hvordan din robot eller dit robotanlæg kan optimeres og/eller opgraderes til at være mere effektivt og leve længere. 

servicetekniker robotcontroller
Møde omkring en robotloesning.

Undervisning & Kursus

Vi kan tilbyde jer at planlægge og udføre praktisk uddannelse – således du og dine medarbejdere bliver superbrugere i at bruge robotter.