Mød vores erhvervspraktikant Magnus

Magnus går i 9. Klasse i Svendborg, og har sideløbende med matematik, engelsk og de andre fag, valgfaget ”Robotics”, som indebærer udvikling og programmering af LEGO Mindstorms-robotter.

Interessen for robotteknologi har fået Magnus til at søge praktikplads hos en robotvirksomhed. Dette var sværere end først antaget, da flere virksomheder har måtte give afslag på hans forespørgsel. Efter et opråb fra Magnus’ far, blev vi hos DanRobotics opmærksomme på hans interesse, og tilbød ham en praktikplads hos os.

I sin praktik har Magnus fået lov til at få indblik i alle faser af udviklingen af robotanlæg- fra udvikling over konstruktion og montage i værkstedet, til programmering af håndterings– og svejserobotterne. Derudover har han været med på et kundebesøg, hvor han har oplevet robotterne indgå i produktion. Vi er stolte af at kunne fremvise samspillet mellem robotter og industri 4.0, hvor den øgede digitalisering af automatiseringen er i fokus.

Udover interessen for robotter, har Magnus også en interesse for trommespil- derfor har han fået tid til at tegne sin egen trommestik, og derefter fået den 3D-printet. Et konkret bevis på Magnus læreevne og forståelse for komplekse 3D-tegninger, som også benyttes i en moderne robotvirksomhed.

Vi har i DanRobotics været glade for at have Magnus i erhvervspraktik, og håber at hans interesse for robotteknologi er styrket, og at han vælger robotterne som sin karrierevej.

Vi ønsker Magnus held og lykke med sin videre uddannelse.

Erhvervspraktik
2017-11-24T13:24:05+00:00