Forside > Nyheder > HI Tech & Industry Scandinavia 2023
16/08/2023

HI Tech & Industry Scandinavia 2023

HI messe 2023 stand C2622 og L9062 | Danrobotics

Styrk din viden, udvid dit netværk og udforsk de seneste innovative tendenser i industrien

Kom og mød os på årets HI-messe, der finder sted fra tirsdag den 3. til torsdag den 5. oktober i Herning. Vi glæder os til at møde både eksisterende og nye kunder samt samarbejdspartnere.

I år kan du finde os både i Maskiner, Svejsning, Produktionsudstyr hallen på stand C2622 og Automation & Robotter hallen på stand L9062. Vi har en masse spændende løsninger og teknologier med inden for robotverdenen, og så har vi selvfølgelig GoFaWelder med, den nye kollaborative svejserobot fra ABB.

Gå direkte til din gratis entrébillet.

GoFa – kollaborativ robot fra ABB

På HI-messen udstiller vi GoFa’en med forskellige applikationer. GoFa er en kollaborativ robot, der skiller sig ud fra sine konkurrenter. GoFa leverer imponerende hastighed og tilbyder flere forskellige arbejdsområder, med rækkevidder op til 1.620 mm. Dens høje præcision gør den ideel til komplekse og gentagne opgaver.

NYHED – I juni 2023 udvider vi GoFa™ cobot-serien og revolutionerer markedet for industrielle kollaborative robotter. De seneste tilføjelser til GoFa-serien kommer med øget nyttelast, den bedste gentagelsesnøjagtighed i sin klasse og en førsteklasses programmering for at give vores kunder endnu mere fleksibilitet og produktivitet med en brugervenlig tilgang.

GoFaWelder – Den nye kollaborative svejserobot, GoFaWelder forenkler automatiseringen og øger produktiviteten inden for svejseopgaver i produktionsmiljøet. Den enkle programmering gør den tilgængelig for alle. Vigtigst af alt er robotten er sikker at arbejde sammen med og stopper øjeblikkeligt ved kontakt.

LBR iisy – kollaborativ robot fra KUKA

Vi ser frem til at vise mulighederne med KUKAs LBR iisy kollaborative robot, som er fleksibel, intuitiv, hurtigt at implementere, og så er den sikker at arbejde sammen med. LBR iisy er en all-around kollaborativ robot til automatisering af produktionen. Den er brugervenlig, gennemtænkt og nem at anvende i en bred vifte af industrier med applikationer, der kræver præcis, hurtig og forsigtig håndtering.

ABB FlexLoader

Definerer nye standarder for fleksibel maskinbetjening med ABB’s FlexLoader-serie. Optimer din CNC-maskines effektivitet med FlexLoader, der fås i flere varianter for at imødekomme forskellige behov. Den er kompakt, brugervenlig og maksimerer udnyttelsen af arbejdspladsen.

FlexLoader kan håndtere både små og store produktionskørsler og leveres med fuld integreret robot. Med flere standardkonfigurationer sikrer FlexLoader en hurtig installationsproces.

Ønsker du at prioritere arbejdsmiljøet og forbedre produktiviteten i produktionen? Besøg os på stand L9062 og udforsk verdenen med FlexLoader, og opdag, hvordan den kan skåne dine medarbejdere samtidig med, at den øger produktionskapaciteten.

Robotløsninger til kundens unikke krav

Vi glæder os til at præsentere vores kundetilpassede automationsløsninger. Hos Danrobotics er vi eksperter inden for system integration af industrielle robotter. Vores ekspertise spænder fra simpel automatisering til avancerede turnkey-løsninger, der dækker hele produktionslinjen.

Vi har et kundeprojekt med en KUKA svejserobot med på stand C2622. Svejseanlægget er et fleksibelt produktionsanlæg, der er tilpasset kundens behov. I løsningen er der fokus på lysbue effektivitet, svejseproces og kvalitet. Svejseanlægget er baseret på en KUKA KR 8 1640-2 arc HW svejserobot med Fronius CMT og en 2-akset 300 kg manipulator. Anlægget er efter kundens ønske monteret på en ramme, så det kan flyttes rund i produktionen. Anlægget bliver naturligvis installeret efterfulgt af undervisning og overdragelse samt CE-godkendelse. Hele anlægget styres med et brugervenligt kontrolsystem og en enkel brugergrænseflade til ændring af programmer og daglige rutiner.

Kom og få en snak om dit behov på stand C2622 – og hvordan vi hjælper dig til den bedste løsning.

Automatiskdyseskift

Vi demonstrerer automatisk dyse-skifter til svejserobotter. Ved regelmæssige skift fjernes de fleste af de daglige fejlscenarier, som du står over for i den automatiserede svejseverden. Integrer dyse-skifteren med en rensestation. Programmer skift af dyse og rengøringsfrekvens afhængigt af svejselængde, materiale osv.

  • Skift af svejsedyse kan ske automatisk uden produktionsstop.
  • Dyse-skift på 40-60 sekunder (afhænger af miljø og robottype).
  • Svejsefejl minimeres og produktiviteten øges.
  • Der er magasin til 10 dyser i dyseskifteren.
  • Passer til de fleste eksisterende svejseapplikationer.


Vil du gerne besøge os på messen? Få en gratis entrébillet

Alt, du skal gøre, er at bestille din billet her. Benyt denne invitationskode hi23-28439 nederst på HI-messens bestillingsside for at få din gratis entré.

Vi opdaterer denne nyhed løbende med nye løsninger og teknologier, som du kan opleve på vores stand. Så husk at følge os på LinkedIn, så du ikke går glip af de nye opdateringer.

Vi glæder os til at se dig!