Forside > Nyheder > Vi fejrer et helt årti med Danrobotics og en stor rund fødselsdag
18/09/2023

Vi fejrer et helt årti med Danrobotics og en stor rund fødselsdag

Danrobotics fejrer et helt årti med Danrobotics og en stor rund fødselsdag

Der er noget at fejre i Middelfart på Fyn.

Robotvirksomheden Danrobotics har dobbelt rund fødselsdag – 10-års jubilæum til virksomheden og 60-års fødselsdag til Direktøren.

Det er en stor milepæl for det fynske firma som repræsenterer en fantastisk rejse fyldt med innovation og dedikation til robotteknologi.

10 år med op- og nedture. Der har været udfordrende perioder, som Corona-pandemien, men virksomheden har altid haft en støt vækst og fødderne solidt plantet på jorden i det rette spor. Det har ledt til en virksomhedskultur baseret på stolte, dygtige medarbejdere og en nytænkning af automatiseringsløsninger.

Stort jubilæum i september

Derfor fejrer de den store jubilæumsdag med en reception den 22. september 2023. Alle kunder, samarbejdspartnere, kolleger og venner af huset er velkomne. Tilmelding er nødvendig.

En pioner i robotbranchen

Kim Koertsen er ikke bare en direktør i Danrobotics; han er en af pionererne i robotbranchen med 35 års erfaring. Hans passion for robotter startede allerede i 1988, hvor han for første gang blev introduceret til industrirobotten.

Kim Koertsen grundlagde i 2002 DanRob. Sidenhen er Danrobotics kommet til og er blevet en af de førende indenfor automatisering af produktion til både små og store virksomheder i Danmark, Tyskland og resten af verden. Vi har bred erfaring inden med konstruktion og levering af komplette automationsløsninger med ABB og KUKA-robotter.

”Det har været fantastisk at se Danrobotics vokse og udvikle sig i løbet af de sidste 10 år,” fortæller Direktør Kim Koertsen, ”Jeg er rigtig stolt af hele vores team og alle de resultater, vi sammen har opnået. Selvfølgelig glæder jeg mig til at fortsætte vores mission om at levere fremragende robotløsninger.”

De seneste ti år

Danrobotics opstod ud fra en transformation i 2013, hvor fokus blev lagt på levering og servicering af robotautomationsløsninger til svejsning og håndtering. I 2020 flyttede vi til nyt domicil på Barmstedt Allé i Middelfart, og i 2021 åbnede vi et datterselskab i Neumünster, Tyskland. I dag er vi omkring 30 dedikerede medarbejdere.