Forside > Nyheder > Danrobotics udvider projektteamet
13/11/2023

Danrobotics udvider projektteamet

Jim Juel Hansen og Bjarne Holmstrøm| Nyt om navne | Oktober 2023

Hos Danrobotics har vi i oktober budt velkommen til to nye medarbejdere, Bjarne Holmstrøm og Jim Juel Hansen. De er begge to kommet godt fra start, og er i fuld gang med at udvikle og implementere de bedste robotløsninger til vores kunder.

Konstruktør

Bjarne Holmstrøm (th.) er vores nye konstruktør. Han indgår i et tæt samarbejde med kolleger, kunder og leverandører, hvor han får en vigtig rolle i Danrobotics’ kundeprojekter. Bjarne har mange års erfaring inden for metalindustrien, som montør og maskinkonstruktør. Derudover har han erfaring med projektledelse.

Bjarne siger: ”Danrobotics har mange spændende og innovative løsninger, som jeg gerne vil være med til at konstruere og udvikle – og det har jeg chancen for nu. Og jeg er rigtigt glad for at være en del af teamet.”

El-montør

Jim Juel Hansen (tv.) tiltrådte 1. oktober som El-montør. Jim har en baggrund som industrielektriker og el-tekniker og har desuden erfaring med PLC-styring og HMI-brugerflader. Jim har i høj grad fokus på det el-tekniske i Danrobotics projekter.

”Jeg er blevet taget godt i mod og jeg har været med ude på kundeprojekterne fra dag et,” fortæller Jim.

Vi glæder os til at gøre brug af deres erfaring i vores projekter – og vi er ikke i tvivl om, at de kommer til at gøre en forskel i Danrobotics.

Velkommen til teamet, Bjarne og Jim.

 

Vil du vide mere om, hvordan det er at arbejde hos Danrobotics, så klik ind på karriere her.