Forside > Nyheder > Finalister til DIRA Automatiseringsprisen 2023
20/06/2023

Finalister til DIRA Automatiseringsprisen 2023

Nominering DIRA Automatiseringsprisen 2023 | BESTSELLER

Semi-automatiseret robotanlæg med 79 Exotec lagerrobotter og yderligere 5 robotter til depalletering, kartonåbning og palletering leveret af Klinkhammer Intralogistics GmbH og Danrobotics til BESTSELLER er i finalen til DIRA Automatiseringsprisen 2023.

Modetøjsvirksomheden BESTSELLER har implementeret semi-automatisk lagersystem med hele 79 Skypods robotter fra Klinkhammer Intralogistics GmbH samt 5 robotter fra Danrobotics til depalletering, kartonåbning og palletering. Det fuldautomatiske lagersystem har optimeret BESTSELLER’s distributionscenter i Taulov ved Fredericia – det har øget effektiviteten, forbedret arbejdsmiljøet for lagermedarbejderne og minimeret fejl og lagerplads.

DIRA Automatiseringsprisen uddeles hvert år til en dansk slutbrugerkunde med en god automatiseringshistorie, som er innovativ og inspirerende. Ved samme lejlighed hædres også tilknyttede system-integratorer, som er leveringspartner til projektet.

Årets jury siger om projektet:

”BESTSELLER er lykkedes med at lave et lager, hvor mennesker og robotter i den grad arbejder sammen. Det er en stor dansk investering i automation, og de er med til at vise andre fremtiden”.

DIRA Automatiseringsprisen 2023 vil blive overrakt den 4. oktober til netværksmiddagen på hi-23 i Herning. Vinderen kåres af en jury bestående af repræsentanter fra forskningsinstitutioner, presse, interesseorganisationer samt industrien.

Vi er hos Danrobotics utrolig stolte af at BESTSELLER projektet er nomineret som én af tre finalekandidater til prisen.

Læs mere om DIRA Automatiseringsprisen og bliv inspireret af de gode cases fra de øvrige finalister her.

 

Vigtige datoer
5. september 2023
Virksomhedsbesøg hos BESTSELLER i Taulov ved Fredericia.

4. oktober 2023
DIRA Automatiseringsprisen 2023 vil blive overrakt til netværksmiddagen på HI Tech & Industry Scandinavia 2023 i Herning.