Nyt “kendt” ansigt hos DanRobotics

Projektleder Jesper ChristensenHos DanRobotics har vi oprustet vores svejseafdeling med et nyt ”kendt” ansigt i spidsen for afdelingens projektstyring. Pr. 1. marts 2017 er Jesper Christensen tiltrådt som projektleder for virksomhedens svejseprojekter.

Jesper har stor viden inden for robotsvejsning og har mange års erfaring med avanceret svejseprogrammering. Han har været ansat som robottekniker hos DanRobotics og tidligere DanRob siden 2008 og frem til forår 2016. Efter en pause er han nu tilbage i virksomheden, og han ser frem til mange spændende projekter.

I sin stilling som projektleder vil Jesper være tovholder på virksomhedens svejseprojekter. Desuden vil Jesper være ansvarlig for offline svejseprogrammering i RobotStudio. Sammen med det øvrige svejseteam sikrer han bl.a., at programmeringen af svejserobotten er brugervenligt og nemt for kunderne.

”For mig er det vigtigt, at brugervenligheden er i fokus, når vi udvikler en robotløsning. Det skal være nemt for vores kunder at programmere robotten.” fortæller Jesper Christensen om sit arbejde.

2017-11-24T13:24:05+00:00