Svejserobotter 2019-07-12T10:41:46+00:00

Svejserobotter

Robotløsninger til svejsning

Svejseløsninger i verdensklasse

Hos DanRobotics har vi specialiseret os i at levere skræddersyede robotsvejseløsninger tilpasset dine individuelle behov og fremtidige krav til din produktion. Vi er meget stolte af vores svejserobotter. Vi har derfor altid haft fokus på, at designe vores svejseløsninger, således de er blandt de bedste i verden.

svejserobot

Skræddersyede robotsvejseløsninger

Vi tilbyder et bredt udvalg af svejseløsninger, både til 1 styks produktion og serieproduktion. Vi laver en komplet tilpasset og skræddersyet løsning til dig og din produktion. Det kan for eksempel være et robotsvejseanlæg, hvor vi også tegner og udvikler fixtur til din svejserobot, som er med til at sikre det optimale flow i din produktion.

Vi er gode til at finde ud af, hvor i produktionsprocessen en robot kan medvirke til at øge produktiviteten i processen, og vi er gode til at udvælge den rette robot og designe bestykning og layout for den samlede robotløsning. En grundig implementering af robotløsningen medvirker til at reducere produktionsomkostninger og dermed kostprisen.

Svejserobot hos Haarslev Industries har været nomineret til DIRA Automatiseringspris 2016.
  • Skræddersyede løsninger
  • Kort tilbagebetalingstid
  • Høj fleksibilitet
  • Brugervenlig online og offline programmering
CompactWelder+ robotcelle fra DanRobotics til svejsning

Welding to go

Kompakt “To Go”-robotløsning til små svejseopgaver

CompactWelder+

CompactWelder+ har et rundt drejebord med to arbejdsstationer. Mens robotten er i gang med at svejse på den ene side, kan medarbejderen forberede og fiksere de nye emner på den anden side af bordet. På den måde udnyttes lysbuetiden optimalt og effektiviteten øges betydeligt.

Seneste Casestory

Automatisering af lav-volumen produktion

Et vellykket robotprojekt med to specialtilpassede svejserobotter, hvor høj fleksibilitet og et perfekt sammenspil mellem processerne havde stor betydning. Robotløsningen er intelligent og stabil. Nye emner indkøres ved brug af produktionsdata, hvorefter svejsefiksturet tilpasser sig automatisk til emnernes diameter og programmeringen opdateres tilsvarende.
Løsningen indebærer bl.a. tandem-svejsning, selvjusterende fikstur af emner, værktøjsskift og intelligent udstyr til fugefølgning. 

Afspil video

Kontaktperson

Har du spørgsmål til ovenstående eller ønsker at få flere informationer om hvordan vi kan hjælpe dig med at automatisere din svejsninger? 

Skriv eller ring til Frede for at høre nærmere.  

Frede-Lysemose

Frede Lysemose

Tel.: +45 40 33 11 11
Mail: flp@danrobotics.dk