Serviceaftale 2020-09-04T09:08:42+01:00

24/7 serviceaftale

24/7 Serviceaftale hos DanRobotics

Tryghed døgnet rundt

Som nogle af de få i Danmark har vi hos DanRobotics en fleksibel og dedikeret serviceafdeling, der leverer professionel robotservice i hele Danmark og tilbyder kunderne 24/7 service. 

En 24/7 serviceaftale hos DanRobotics giver tryghed døgnet rundt. Med en serviceaftale står vores serviceteam klar til at hjælpe dig i alle døgnets 24 timer og rykker ud med det samme når der er problemer med din robot og/eller robotanlæg.

Som kunde har du mulighed for at skræddersy den serviceaftale der passer dig og dine behov bedst. På den måde får du ro til at udvikle din forretning, hvor vi tager os af det tekniske og sørger for at robotten kører som den skal.

Vedligeholdelse-servicetekniker-robot
Kim Gottschalk servicechef danrobotics

Robotservice hos DanRobotics er ikke kun en hotline

Hos DanRobotics serviceafdeling har vi en 24 timers vagtordning. Det betyder, afhængig af hvilken serviceaftale der er blevet indgået, er der altid mulighed for at få fat i en af vores serviceteknikere. Vi ved at det er vigtigt for dig og din produktion, at robotten har den kortest mulige nedetid. Så hvis ikke dit problem kan løses via telefonen, så kører vores serviceteknikere afsted med det samme for at løse problemet.

Hurtig reparation - Vi har reservedele med i bilen

Alle DanRobotics servicebiler er udstyret med et bredt udvalg af de gængse reservedele til dit robotanlæg. Det betyder at hvis uheldet er ude, så sikrer vores serviceteknikkere at din produktion kommer op at køre igen med den kortest mulige nedetid. Hvis man skulle være så uheldig at nedbruddet skyldes en større defekt, som en af vores serviceteknikkere ikke kan løse på stedet, så indebærer vores robot service også direkte levering af reservedele. Vores serviceafdeling har mulighed for at levere reservedele direkte til dig i alle døgnets 24 timer, direkte fra lager.

Servicetekniker henter reservedele fra bilens bagagerum

Bliv kontaktet

Er du interesseret i at høre mere om vores robotservice og 24/7 serviceaftale?
Udfyld din information i formularen nedenfor, så tager vi kontakt til dig.

Kim Gottschalk - servicechef

Kim Gottschalk

Tel.: +45 24 84 58 98 Mail: kg@danrobotics.dk