Serviceaftale 2017-11-29T08:37:29+00:00

24/7 Serviceaftale

Vedligeholdelse, optimering & fejlfinding

Som nogle af de få i Danmark har DanRobotics en fleksibel og dedikeret serviceafdeling der leverer professionel robotservice. Det betyder at vi altid står klar til at hjælpe dig i alle døgnets 24 timer, hvis du har indgået ind serviceaftale med os. Som kunde har du mulighed for at skræddersy den serviceaftale der passer dig og dine behov bedst. På den måde får du ro til at udvikle din forretning, hvor vi tager os af det tekniske og sørger for at robotten kører som den skal. Vi tilbyder robot service alt indenfor optimering af cyklustider, fejlfinding samt reparation i forbindelse med nedbrud.

 Hurtig reparation – reservedele i bilen

Alle DanRobotics servicebiler er udstyret med et bredt udvalg af de gængse reservedele til dit robotanlæg. Det betyder at hvis uheldet er ude, så sikrer vores serviceteknikkere at din produktion kommer op at køre igen med den kortest mulige nedetid. Hvis man skulle være så uheldig at nedbruddet skyldes en større defekt, som en af vores serviceteknikkere ikke kan løse på stedet, så indebærer vores robot service også direkte levering af reservedele. Vores serviceafdeling har mulighed for at levere reservedele direkte til dig i alle døgnets 24 timer, direkte fra lager.

Robotservice – ikke kun en hotline!

Hos DanRobotics serviceafdeling har vi en 24 timers vagtordning. Det betyder afhængig af, hvilken serviceaftale der er blevet indgået altid er mulighed for at få fat i en af vores serviceteknikere. Vi ved at det er vigtigt for dig og din produktion, at robotten har den kortest mulige nedetid. Så hvis ikke dit problem kan løses via telefonen, så kører vores serviceteknikere afsted med det samme for at løse problemet.

Er du interesseret i at høre mere om vores robotservice og vores 24/7 serviceaftale? Ring til Kim og hør nærmere om dine muligheder.

  • Forebyggende vedligeholdelse
  • Stort reservedelslager
  • 24/7 Service

Kontaktperson