Forside > Nyheder > WIKI-SCAN 2.0
01/07/2021

WIKI-SCAN 2.0

Wiki SCAN 2.0

WIKI-SCAN 2.0 – Svejsekvalitetsstyringssystem højner kvaliteten og reducerer omkostningerne

Med WIKI-SCAN kan du nedsætte dine produktionsomkostninger, ved at minimere graden af oversvejste emner og reducere tidsforbruget til kontrol og rapportering.

WIKI-SCAN 2.0

En unik og innovativ scanner, der meget nøjagtigt inspicerer tilpasningen af emner til svejsning, fugegeometri og svejsesøm. Dette er med til at sikre en pålidelig og ensartet kvalitet i svejseprocessen.

Omfattende inspektionsrapporter er omgående tilgængelige, da WIKI-SCAN 2.0 leverer målinger af alle nødvendige detaljer. Eksempelvis benlængde og sidekærv, men også kritiske parametre i tilpasningen af en svejsefuge, som eksempelvis luftspalte, forskydninger og vinkler. Rapporterne kan meget nemt overføres via trådløs kommunikation til computer eller smartphone, hvilket også muliggør effektiv datastyring og kvalitetskontrol.

Præcise målinger før og efter svejsning, samt den efterfølgende rapportering, sparer tid og højner væsentligt kvaliteten i svejseprocessen. WIKI-SCAN kan derfor med stor fordel være et nyttigt værktøj i udarbejdelsen af nye svejse procedurer.

Fordele ved WIKI-SCAN

    • Højner kvaliteten i svejseprocessen
    • Reducerer tidsforbrug
    • Sænker produktionsomkostninger
    • Reducerer unødige reparationer og oversvejsning

 

Venligst accepter marketing cookies for at se denne video.

 

 
 
Denne artikel blev oprindeligt udgivet i juli 2021. Den seneste opdatering var i februar 2024.