Forside > Nyheder > Mød os på VTM 2023 messen
31/03/2023

Mød os på VTM 2023 messen

Mød os til VTM Summit 2023 messen

VTM Summit i Odense Congress Center – og du er inviteret.

Fra tirsdag den 25. til fredag 28. april kan du igen møde os til VTM Summit i Odense Congress Center. På VTM kan du opleve moderne produktionsteknologi & -udstyr og blive inspireret til, hvordan du kan optimere din produktion.
Du møder os på stand 1051, hvor vi glæder os til at vise FlexLoaderens funktioner, GoFa med håndtering af printplader og Meltio 3D-printløsninger til metal.

ABB FlexLoader

Sætter nye standarder for fleksibel maskinbetjening med FlexLoader serien fra ABB. FlexLoader kan håndtere både små og store serier, den leveres med en fuld integreret robot. FlexLoader findes i mange standardudførsler som alle har en kort installationstid.
Du kan bl.a. optimer din CNC-maskine med FlexLoaderen, som fås i flere varianter, der opfylder alle behov. lille pladsbehov og som er meget brugervenlighed.
Vil du sætte fokus på arbejdsmiljøet og optimere produktiviteten i produktionen? Kom og oplev FlexLoader på vores stand og bliv klogere på, hvordan du kan skåne dine medarbejdere, samtidig med at du øger produktiviteten i din produktion.

ABB GoFa med håndtering af printplader

GoFa er ABB’s kollaborative robot. Robotten er udviklet til tæt samarbejde med mennesker, og er derfor både sikker og nem at arbejde sammen med. På messen demonstrerer vi en løsning med GoFa robot, som forøger produktiviteten ved 3D print maskiner. Så har I mangel på medarbejdere og opgaver af emner i din produktion? Så kom forbi os på messen og bliv inspireret til, hvordan du kan optimere arbejdsprocessen og aflaste ensformigt gentagende arbejde.

Meltio 3D-printløsninger

Meltio 3D-printløsninger til metal med wire LMD-teknologi, som giver en unik mulighed indenfor 3D-print af metal til applikationer, der tidligere ikke har været mulige eller rentable at gennemføre.
3D-metalprint med industrirobotter kan øge produktiviteten og konkurrenceevnen inden for f.eks. billigere prototype fremstilling, produktion af små serier, reservedelsproduktion, cladding og forstærkning af overflader på produkter der udsættes for stor slitage samt modelkonstruktion.
3D-print/additiv fremstilling kan udføres med almindeligt stål, rustfrit stål, Inconel og titanium – og nogle af materialerne kan endda kombineres i 3D-printprocessen, så der er et utrolig stort udvalg af muligheder.

Gratis entré

Det er gratis at deltage på messen, så hent din entrébillet allerede nu: Hent din billet her!

Vi glæder os til at se dig!