Forside > Nyheder > Virksomhedsbesøg hos DANROBOTICS
24/02/2022

Virksomhedsbesøg hos DANROBOTICS

Mind Your Own Business drengene fra Fredericia på besøg hos DanRobotics

I sidste uge havde vi hos Danrobotics besøg af en gruppe drenge fra Korskærparken i Fredericia. Vi var glade for at byde drengene indenfor og vise vores arbejdsplads frem.

Besøget startede med en præsentation af Danrobotics. Herefter fik drengene en rundvisning i huset og mødte de forskellige afdelinger, hvor vores medarbejdere fortalte om deres arbejde og uddannelse. På værkstedet syntes drengene særligt, at det var spændende. Her fik de nemlig både lov til at lægge emner op i et fikstur og køre med en af robotterne. Dette var en stor succes hos drengene.

Hos Danrobotics var vi glade for at kunne byde drengene indenfor og vise vores arbejdsplads frem. Både for at give drengene en forståelse af hvordan en virksomhed i praksis fungerer, men også for at kunne inspirere drengene til at søge uddannelse indenfor robotbranchen. Vi har hos Danrobotics mange dygtige medarbejder med vidt forskellige baggrunde, der gør dem særligt dygtige til netop det de laver. Derfor syntes vi også det var fedt at kunne vise drengene, at der er mere end én vej til drømmejobbet.

Fakta:

Drengene er en del af MYOB Programmet som afholdes af Mind Your Own Business rundt omkring i de større danske byer, herunder blandt andet Fredericia. MYOB Programmet er for drenge i alderen 13 til 19 år som bor i udsatte boligområder og sigter at styrke drengenes faglige og sociale kompetencer, samt tilknytningen til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet. Som en del af programmet skal drengene arbejde med at starte egen mikrovirksomhed.

 

DanRobotics lærling viser eleverne, hvordan man styre en robotEleverne lærer om fixturInformation om Danrobotics i kursuslokalet

Billeder af Mind Your Own Business

 

Læs flere nyheder her, eller kontakt os.