Forside > Nyheder > DIGITAL TVILLING
31/12/2020

DIGITAL TVILLING

eksempel på digital tvilling af anlæg

Optimér din produktion & dine processer

Med en digital tvilling kan i nemt og hurtigt simulere store og små tilpasninger i produktionen og dermed vurdere konsekvenser og gevinster, inden der foretages ændringer i den fysiske produktionslinje.

Hvad er en digital tvilling?

En digital tvilling er en tro virtuel kopi af alle de komponenter, elementer og processer, der indgår i produktionen. Med andre ord en virtuel produktion.

Hvorfor vælge en digital tvilling?

Om det er de helt store tilpasninger eller kun mindre rettelser, uanset hvad, giver den digitale tvilling mulighed for at afprøve ændringerne risikofrit og langt lettere end ved en opstilling i den fysiske verden.

Ved eksisterende produktionslinjer kan den virtuelle tvilling desuden bruges til at finde eventuelle fejl og mangler, idet konsekvenserne af ændringer kan ses med det samme.

Mange gange kan den virtuelle simulering omsættes direkte til emulering, dvs. at de ændringer, man har testet i programmeringen, kan overføres direkte til robotten og de fysiske elementer i produktionen.

Hvad er fordelene ved en digital tvilling?

Mulighed for at bruge værktøjer såsom Virtual Reality og Augmented Reality i udviklingsfasen, til skoling eller møder i den virtuelle verden. Og ikke mindst offline programmering mens robotløsningen kører/producerer.

Danrobotics overtager gerne denne opgave og sikrer, at din produktion er optimeret og fremtidssikret.