Forside > Nyheder > Danrobotics styrker salg og håndteringsprojekter
16/03/2023

Danrobotics styrker salg og håndteringsprojekter

Michael Dongsted og Henning Lodberg | Nyt om navne | Februar 2023

Hos Danrobotics er vi glade for at kunne byde Michael Dongsted og Henning Lodberg velkommen.

I salg indtrådte Michael Dongsted som salgschef (CSO) den 1. februar og står for den dagligdrift og udvikling af salgsteamet samt salget af robotløsninger inden for montage, produktion og logistik. Herunder anlæg til enkeltstyks- og serieproduktion til f.eks. palletering, skæring af kantoner, samling af delkomponenter og maskinbetjening.

Med Michaels tekniske baggrund som maskinarbejder og maskiningeniør og mere end 35 års erfaring med udvikling og salg af robot- og automationsløsninger samt optimering og drift af en moderne produktionsvirksomhed, bidrager Michael til de strategiske forretnings- og udviklingsmål, som Danrobotics har sat for håndtering og salg generelt.

”Gennem mine tidligere ansættelser som produktionsingeniør, salgschef og projektchef har jeg arbejdet med både salg, drifts- og produktionsopgaver. Min erfaring med produktionsautomatisering skal bruges til, i samarbejde med kunderne, at udvikle og tilbyde robotløsninger, som skaber værdi og øget konkurrenceevne for vores kunder.” – Michael Dongsted

Læs mere om forretningsområderne her.

Vi har samtidig styrket håndteringsteamet. Her har vi budt Henning Lodberg velkommen i en nyoprettet stilling som PLC-programmør. Henning har en solid baggrund inden for industriel automation og programmering, og han vil derfor styrke Danrobotics’ kundeprojekter på mange fronter. Udover at arbejde med robotprojekter vil Henning også fungere som konsulent på diverse programmeringsopgaver, som vores kunder efterspørger.

Du kan læse mere om vores håndtering her.