Forside > Nyheder > Danrobotics offentliggør partnerskab med Robotize
22/05/2024

Danrobotics offentliggør partnerskab med Robotize

Partnerskab mellem Danrobotics og Robotize, maj 2024

MIDDELFART, 23. maj 2024 – Danrobotics, din partner i robotter og automatisering, offentliggjorde i dag sit partnerskab med Robotize, der blev udvalgt som en Danrobotics-partner til primært at styrke transport- og logistikløsninger med Robotize GoPal® AMR-systemer. Med partnerskabet imødekommer Danrobotics den stigende efterspørgsel efter Autonome Mobile Robotter (AMR’er), som gør intern logistik sikker, enkel og skalerbar.

Carsten Svane, Regional Sales Director, Robotize, udtaler: “Vi er virkelig glade for at tilføje Danrobotics som partner og værdsætter deres entusiasme for vores unikke GoPal AMR-løsning. Siden lanceringen af vores første AMR i 2017, har vi løbende introduceret flere typer robotter til håndtering af paller. For nylig lancerede vi vores første platform AMR – GoPal P35. Vores AMR’er kan implementeres inden for en meget kort tidsramme og kræver kun minimale ændringer af eksisterende infrastruktur. GoPal-løsningen kan simpelthen begynde at transportere materialer, så snart den rammer produktionsgulvet. ”

Kim Koertsen, Direktør hos Danrobotics, siger: “Samarbejdet med Robotize passer perfekt ind i vores team af kvalitetsbevidste partnere. Robotize komplementerer vores produktportefølje med effektive AMR’er til intern logistik. Deres GoPal-serie, kendt for sin sikkerhed, skalerbarhed og alsidighed, passer perfekt ind i vores automatiseringsløsninger til transport- og logistiksegmentet. Dette partnerskab er et skridt mod at forenkle komplekse automatiseringsudfordringer og sikre, at de højeste standarder for sikkerhed er tilgængelige for vores kunder.”

Kim Koertsen tilføjer: ”Vi præsenterer den nye GoPal P35 og fortæller mere om partnerskabet på vores stand nr. 39 til Robotbrag 2024 den 30. maj i Odense, hvor I er velkommen. ”

 

Om Robotize

Robotize udvikler og producerer avancerede autonome mobile robotter (AMR), der er godkendt til automatisk og sikker intern materialetransport inden for fabrikker og lagre. Robotizes unikke GoPal® AMR-løsning optimerer intralogistik ved automatisk og sikkert at hente, transportere og levere varer og materialer med minimale ændringer i den eksisterende infrastruktur eller indvirkning på den daglige drift. GoPal® AMR-løsningen er implementeret på tværs af forskellige industrier, såsom bilindustrien, medicinalindustrien, fødevare- og drikkevareindustrien samt e-handel. Robotize har hovedkvarter i Lyngby lige nord for København. For mere information besøg venligst www.robotize.com.

 

Om Danrobotics

Danrobotics er ekspert i systemintegration af robotter, der skaber værdi og fremtidssikrer vores kunder. Med fokus på alt fra enkle automatiseringsløsninger til komplekse turn-key systemer, tilbyder Danrobotics skræddersyede robotløsninger, der øger produktiviteten og effektiviteten. Danrobotics ekspertise omfatter logistik, montage, produktion og svejserobotautomatisering. Vi samarbejder med leverandører med høj kvalitet for at sikre optimal integration af teknologi og periferiudstyr. Vores mission er at skabe løsninger, der øger vores kunders konkurrenceevne gennem forbedret produktivitet og et sundere arbejdsmiljø. Danrobotics er placeret i Middelfart, Danmark, og Neumünster, Tyskland. Find mere information på www.danrobotics.dk.

 

For yderligere information, kontakt:

Kim Koertsen, Direktør – Danrobotics A/S
Mail: kk@danrobotics.dk
Telefon: 2216 4075

Carsten Svane, Regional Sales Director – Robotize
Mail: cas@robotize.com
Telefon: 5377 7970

 

Printvenlig version