Forside > Nyheder > DANROBOTICS er ny KUKA-systempartner
24/01/2020

DANROBOTICS er ny KUKA-systempartner

Danrobotics KUKA systempartner

Med ambitioner om vækst indenfor kundetilpassede robotløsninger og et ønske om at kunne imødekomme endnu flere af dine unikke behov, kan vi i dag meddele, at vi har indgået et samarbejde som systempartner med KUKA Nordic AB.

Målsætningen for Danrobotics er at levere det optimale, som skaber værdi for vores kunder. Fremover vil Danrobotics kunne tilbyde ekspertise og kvalitetsløsninger med både ABB og KUKA-robotter

Samarbejdet giver adgang til hele paletten af robotter og udstyr fra KUKA, en af de førende robotproducenter på markedet, og vi er enormt glade for at kunne tilbyde endnu et stærkt mærke indenfor industriel automation, der imødekommer den stigende efterspørgsel fra virksomheder som allerede har, eller ønsker at bruge KUKA robotter til deres automationsløsninger

”På markedet er vi kendt som stolte ABB-partnere. Og det er vi stadig. Det er der ikke ændret ved. Jeg vil godt understrege, at vi som altid leverer en unik support og de bedste løsninger med ABB-robotter”
fortæller Direktør, Kim Koertsen

Om Danrobotics

Danrobotics specialiserer sig i udvikling af fremtidens mest effektive robotløsninger til automatisering af industrielle processer. Vi har mange års erfaring i udvikling og servicering af fleksible robotanlæg, indenfor svejsning, montage, logistik og produktion, og med et dedikeret medarbejderteam står vi stærkt i branchen. Danrobotics har leveret flere end 500 robotprojekter i det meste af verdenen.

Læs også: Danrobotics indgår samarbejde med robotgigant