Forside > Nyheder > AUTOMATIK Messe 2022
09/08/2022

AUTOMATIK Messe 2022

Danrobotics til automatik messe 2022

De skarpeste hjerner, de bedste produkter og de smarteste løsninger inden for automatisering og transmission samles på AUTOMATIK – og du er inviteret.

Fra tirsdag den 13. til torsdag den 15. september kan du møde Danrobotics A/S på Automatik i Brøndby-hallen på stand 1164. På vores stand kan du glæde dig til at opleve:

ABB GoFa

Vi ser frem til at vise mulighederne med ABB GoFa som er en kollaborativ robot der er udviklet til tæt samarbejde med mennesker. Robotten er sikker at arbejde sammen med, og så er den utrolig nem at anvende – ingen programmeringserfaring nødvendig! Dertil har robotten samme høje kvalitet, nøjagtighed og performance, kendt fra andre ABB Robotter.

Robotten kan håndtere op til 5 kilo og har en rækkevidde på 950 mm. Dertil giver GoFa’s 6 akser maksimal fleksibilitet i udførslen af enhver opgave.

KUKA LBR iisy

Den kollaborative robot fra KUKA er fleksibel, intuitiv, hurtigt at implementere, og så er den sikker at arbejde sammen med. LBR iisy er en all-around kollaborativ robot til automatisering af produktionen. Den er brugervenlig, gennemtænkt og nem at anvende i en bred vifte af industrier med applikationer, der kræver præcis, hurtig og forsigtig håndtering.

Robotten kan håndtere op til 3 kilo og har en rækkevidde på 760mm. Dertil giver iisy’s 6 akser maksimal fleksibilitet i udførslen af enhver opgave. Kun fantasien sætter grænser for anvendelse af kollaborative robotter, som i dag bruges inden for blandt andet produktmontage, forarbejdning, sortering, maskinbetjening og mange andre områder.

Nyhed: Meltio 3D metalprint

Årets store nyhed er Meltio 3D-printløsninger til metal med wire LMD-teknologi, som giver en unik mulighed indenfor 3D-print af metal til applikationer, der tidligere ikke har været mulige eller rentable at gennemføre.

3D-metalprint med industrirobotter kan øge produktiviteten og konkurrenceevnen inden for f.eks. billigere prototype fremstilling, produktion af små serier, reservedelsproduktion, cladding og forstærkning af overflader på produkter der udsættes for stor slitage samt modelkonstruktion.

3D-print/additiv fremstilling kan udføres med almindeligt stål, rustfrit stål, Inconel og titanium – og nogle af materialerne kan endda kombineres i 3D-printprocessen, så der er et utrolig stort udvalg af muligheder.

Kom forbi vores stand, hvor vi i samarbejde med 3DVerkstan viser 3D-metalprint med industrirobotter, og få en snak om potentialet for din virksomhed.

Læs også artiklen: 3DVERKSTAN indgår partnerskab med Danrobotics som Meltio robotintegrator

Har du endnu ikke fået bestilt din billet? – Registrere dig GRATIS her:

  1. Bestil din entrébillet på automatikmesse.dk – tryk her
  2. Indtast invitationskoden B1164 under fanen ”Personoplysninger”
  3. Du modtager din entrébillet på mail