Temadag om Bin Picking d. 25. Juni 2019

Håndterer din virksomhed serier med mange usorterede emner i paller eller kasser og har et ønske om at optimere dette ved hjælp af robotter?

Så vil vi gerne invitere dig/jer til en særlig temadag d. 25. Juni 2019, hvor vi sætter fokus på temaet bin picking med robotter og præsenterer konkrete visionsystemer der kan bruges til at klare opgaven.

At plukke emner, som ligger usorteret og vilkårligt i en europalle eller kasse med en robot, kræver et perfekt samspil mellem robottens nøjagtighed & intelligente scannere/vision teknologier.

Robotten skal med andre ord kunne “se“, hvor emnerne befinder sig i kassen, hvordan de vender, vurdere om og hvordan emnerne kan gribes samt udføre pluk i forskellige vinkler med forskellige gribepunkter. En hård nød at knække!

Til vores temadag har vi inviteret relevante oplægsholdere fra Danmark og Italien – og giver vi dig/jer et konkret eksempel på, hvordan man kan løse en bin picking udfordring ved hjælp af intelligente 3D løsninger og forskelligt periferiudstyr i samspil med en industrirobot. Desuden vil der være rig mulighed for netværk og robotsnak med eksperterne.

På dagen får vi bl.a. besøg af vores italienske samarbejdspartner IT+Robotics, der vil præsentere deres EyeT+ Pick system til bin picking, som vi er officiel distributør for i Skandinavien. Du kan læse mere om EyeT+ Pick scanneren her: https://www.eyetplus.com/pick/danmark/

 Tid & sted

DanRobotics A/S 
Fynsvej 12B
5500 Middelfart

Tirsdag d. 25. Juni 2019
Kl. 09.30-14:00

Tilmelding

Du kan tilmelde dig ved at sende navn og virksomhedsnavn til sales@danrobotics.dk. Tilmeldingsfristen er d. 21. juni 2019. 

Program for temadagen om Bin Picking
2019-06-12T07:56:18+01:00