Optimering 2020-08-10T12:57:30+01:00

Optimering & Opgradering

Optimering af robotter og robotanlæg

Få det bedste ud af din ABB robot og/eller robotanlæg

Hos DanRobotics har vi mange års erfaring med at optimere og opgradere robotanlæg. Vi servicerer mere end 500 robotanlæg i hele Danmark, og kan derfor tilbyde dig den bedste vejledning, når det gælder om at optimere ældre robotanlæg og ABB robotter med en forældet styring.

Opleves der mange nedbrud eller fejl med et “gammel” robotanlæg, kan dette have alvorlige konsekvenser for produktionen. Produktionsstop koster mange penge og besvær, men dette behøver ikke at betyde, at der skal et helt nyt anlæg til. Vi oplever oftest at man ved hjælp af optimering og opgradering af eksempelvis robottens styring, kan opnå en fornyet effektivitet og produktivitet. Samtidigt kan en opgradering forlænge anlæggets levetid betydeligt. En opgradering kan således give helt nye muligheder til din produktion og er en væsentlig billigere løsning end at udskifte anlægget.

Vi ved hvor vigtigt det er for vores kunder, at deres robotanlæg kører som det skal, er pålidelig og skaber værdi. Derfor hjælper vi dig gerne med at undersøge hvordan netop dit anlæg kan optimeres og/eller opgraderes til at være mere effektivt og leve længere.

Robottekniker står ved en robot og har en programmerings pendant i haanden.
  • Øget produktivitet
  • Forlænget levetid
  • Forbedret ydeevne
Afspil video

Casestory

Opgradering gav svejserobot nyt liv & effektivitet

NMF Industries havde udfordringer med svingende svejsekvalitet og for meget svejsesprøjt. Vi opgraderede robotten med en CMT-svejser, som betyder at robotten nu svejser meget bedre og bl.a. kan svejse tyndere materiale i aluminium. Derudover fik deres medarbejdere en efteruddannelse på robot og svejseprocesser.. 

Kontaktperson

 Ønsker du flere oplysninger vedr. opgradering og optimering af ældre ABB robotter og anlæg? Vi hjælper dig gerne med at undersøge hvordan netop dit anlæg eller robot kan optimeres og/eller opgraderes til at være mere effektivt og leve længere.  

Göran Persson

Göran Persson

Tel.: +45 20 46 56 09
Mail: gpe@danrobotics.dk