Forside > Nyheder > Mød Danrobotics’ nye medarbejdere
01/10/2024

Mød Danrobotics’ nye medarbejdere

Velkommen til Maiken Hansen, Thomas G. Andersen og Morten Madsen

Vi er glade for at byde velkommen til tre nye medarbejdere, der vil styrke vores team og bringe nye kompetencer til Danrobotics. Læs med og lær dem bedre at kende!

 

Regnskabsassistent

Maiken Hansen er ansat som regnskabsassistent. Hun har en bred vifte af erfaringer med sig. Maiken har tidligere arbejdet som økonomichef og har flere års erfaring som arbejdsmiljøkoordinator og sikkerhedsleder. Hun er kendt for sin evne til at bevare overblikket, selv når tingene bliver hektiske, og hun er altid klar til at tage fat på nye udfordringer. Vi glæder os til at få glæde af hendes engagement i økonomiafdelingen.

 

Robottekniker

Velkommen tilbage til Thomas Gerth Andersen! Thomas er en erfaren robottekniker og programmør med over 20 års erfaring inden for robotteknologi og automatisering. Han mestrer flere robotmærker som ABB, KUKA og FANUC – og har omfattende erfaring med PLC-programmering og vision-systemer. Hans ekspertise inden for både robotprogrammering og mekanisk service gør ham til et stærkt aktiv for vores team. Thomas er tilbage og vil fortsætte med at udvikle avancerede løsninger til vores kunder.

 

Konstruktør

Morten Madsen er vores nye konstruktør. Morten kommer med en baggrund inden for produktdesign, engineering og teknisk dokumentation. Han har tidligere arbejdet med og været involveret i udviklingen af avancerede robotter og tekniske løsninger. Med sin erfaring inden for CAD-software som Inventor og SolidWorks samt sin passion for at udvikle og afprøve prototyper vil han bidrage til at skabe innovative løsninger hos Danrobotics. Morten har allerede gjort et stort indtryk og er klar til at tage del i spændende projekter fremover.

Vi ser frem til at følge Maiken, Morten og Thomas’ bidrag til Danrobotics’ fortsatte udvikling og succes!

 

Vil du vide mere om, hvordan det er at arbejde hos Danrobotics, så klik ind på karriere her.