Forside > Nyheder > EuroBLECH 2024
26/09/2024

EuroBLECH 2024

EuroBLECH 2024 | Hal 26, stand F65 | Danrobotics

Mød Danrobotics GmbH og oplev fremtidens robotløsninger til metalbearbejdning.

Træd ind i automatiseringens verden – Fra tirsdag den 22. til fredag den 25. oktober inviterer vi dig til at besøge Danrobotics GmbH på EuroBLECH i hal 26, stand F65, hvor vi i år står sammen med strømkildeforhandleren WECO. Som robotintegrator er vi klar til at vise dig de nyeste trends og løsninger inden for automatisering til metalbearbejdning.

 

EuroBLECH – samlingspunktet for metalindustrien

EuroBLECH er en af de største messer for pladebearbejdningsindustrien, hvor fagfolk, produkter og løsninger fra hele verden mødes for at præsentere det bedste inden for automatisering og teknologi. Det er en perfekte messe for dig, der ønsker at udvide dit netværk og se teknologisk ekspertise i et marked præget af konstant udvikling.

 

Oplev GoFa kollaborativ robot med WECO strømkilde – LIVE

Du har muligheden for at opleve vores kollaborative robot, GoFa, med WECO strømkilde live på EuroBLECH! GoFa tilbyder hurtig og præcis svejsning, der gør din arbejdsdag nemmere og mere effektiv. Den intuitive programmering gør det nemt at finde de rette svejseparametre, og med gaskop søgning bliver hele processen endnu mere strømlinet. Se selv, hvor nemt det er at programmere din egen svejsesøm – og se hvordan du fleksibelt og ubesværet kan skifte værktøj ved hjælp et værktøjsskiftesystem. Oplev, hvordan GoFa kan tage din produktion til nye højder!

 

Kundetilpasset robotløsning med GoFa

Er du interesseret i at se, hvordan kollaborative robotter kan optimere din produktion? På EuroBLECH fremviser vi en kundetilpasset løsning med ABB-robotten GoFa, som kan fungere med både WECO og Fronius strømkilder. Anlægget kan enten monteres med sikkerhedskabine med integreret røgudsugning eller en løsning med lysbom, hegn og døre, der kan arbejdes på én eller to stationer – alt CE-godkendt. Vores kollaborative robotter er perfekte til håndtering, slibning og mange andre automatiseringsopgaver. Kom og bliv inspireret af, hvordan vores teknologi kan optimere din produktion!

 

Projektorienterede robotløsninger – vi er din partner i automation

Hos Danrobotics integrerer vi ikke blot robotter; vi skaber skræddersyede løsninger, der er tilpasset dine unikke behov. Vores projektorienterede robotløsninger er designet til at opfylde specifikke krav, og vores tværfaglige team arbejder tæt sammen for at udvikle innovative, effektive og pålidelige løsninger. Denne tilgang sikrer, at du får en robotløsning, der passer præcis til dine projekter. Er du klar til at tage din virksomhed til det næste niveau med vores ekspertise?

 

Sådan tilmelder du dig gratis til EuroBLECH 2024:

1 Send en e-mail til: uj@danrobotics.dk
2 Vi sender dig en registreringskode
3 Registrer din 1-dagsbillet med registreringskoden på: https://shop.euroblech.com/MBE/EUROB24/Register

 

Vi glæder os til at møde dig!

EuroBLECH 2024 er en unik mulighed for at se de nyeste robotløsninger og få inspiration til, hvordan automatisering kan styrke din virksomhed. Besøg os på Danrobotics GmbH’s stand F65 i hal 26 og oplev, hvordan vores ekspertise som robotintegrator kan gøre en forskel i din produktion. Vi ser frem til at dele vores viden og hjælpe dig med at skabe fremtidens automatiseringsløsninger.

Sted:
EuroBLECH, Messegelände Hannover, 30521 Hannover, Tyskland (Deutsche Messe AG)

Dato:
22.-25. oktober 2024

Tid:
Alle dage fra 09:00 til 18:00