Håndteringsrobotter 2018-10-31T16:10:25+00:00

Håndteringsrobotter

Robotanlæg til alle brancher

Det lyder af meget at have leveret robotanlæg til alle brancher, ikke desto mindre er det hvad vi har. DanRobotics har stor ekspertise indenfor robotløsninger og robotanlæg, og vi har erfaring med udvikling af løsninger og levering af mere end 500 robotanlæg.

En af grundene til vores succes er at vi altid har fokus på vores kunders behov, samt krav til løsninger i produktionen. Vi koncentrerer os mere om hvilke opgaver og krav der stilles til vores løsning, end hvilken branche som stiller kravene. Vi siger derfor aldrig nej til en branche eller ny udfordring når det kommer til robotløsninger og robotanlæg. Samtidig går vi aldrig på kompromis med vores robotløsninger når det gælder sikkerhed, det omhandler både arbejde og i produktionen.

Erfaring der skaber værdi

Med vores store erfaring og brede kendskab med robotter på tværs af alle brancher, har vi fået en god erfaring med processen fra start til slut. Allerede før projektet kan gå i gang er vi dygtige til at stille de rigtige spørgsmål ved første møde med dig som kunde. På den måde sikrer vi os projektet er relevant, og at der rent faktisk er tale om et muligt robotprojekt. Derfor kan vi også med stolthed sige at hvis vi først har sagt ja til din opgave, så kommer vi også i mål med den.

Vi kender vores robotter til hudløshed, og vores medarbejdere har tilsammen mere end 200 års erfaringer med robotter. Vi arbejder med robotter med et formål, og er derfor heller ikke bange for at sige nej til dit projekt, hvis vi mener en robotløsning ikke vil kunne skabe værdi for din virksomhed.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere.

  • Skræddersyede løsninger
  • Kort tilbagebetalingstid
  • Høj fleksibilitet

Kontaktperson