Håndteringsrobotter 2021-12-23T10:44:40+01:00

Håndteringsrobotter

Robotløsninger til håndtering

Robotanlæg til alle brancher

Det lyder af meget at have leveret robotanlæg til alle brancher, ikke desto mindre er det hvad vi har. Vi har stor ekspertise inden for robotløsninger og robotanlæg, og kan trække på erfaring fra mere end 500 robotanlæg.

 Skal vi hjælpe dig med dit automatiseringsprojekt?

handling robot

Erfaring der skaber værdi

Hos DanRobotics kender vi vores robotter til hudløshed og er eksperter i at udvikle kundetilpassede robotløsninger. Vi ved præcis hvordan vores robotter arbejder og kan igennem tæt samarbejde med dig, udvikle den løsning der passer bedst til netop din virksomhed. Allerede før projektet påbegyndes, sørger vi for at få stillet de rigtige spørgsmål, for at sikre at projektet har relevans og kan skabe værdi for din virksomhed. Vi er dermed heller ikke bange for at sige nej til projektet, hvis vi mener at en robotløsning ikke er løsningen for dig.

Vi har flere års erfaring med udvikling af robotløsninger på tværs af flere brancher, og kender processen fra start til slut. Vi kan derfor skræddersy en løsning der passer til dit behov, og med sikkerhed sige, at vi også når i mål med den, når først vi har sagt ja til projektet.

  • Skræddersyede løsninger
  • Kort tilbagebetalingstid
  • Høj fleksibilitet
  • Nem at tilpasse

Seneste Casestory

Robotten tager de tunge løft

Håndtering og pakning af små alubakker var ikke just den mest populære arbejdsstation for medarbejderne i produktionen hos Plus Pack i Odense. Opgaven indebar nemlig en lang række slidsomme arbejdsgange, fx det at bukke sig efter alubakkerne, forskellige vrid og drejninger i hofte og skuldre i forbindelse med betjening af maskinerne, og det hele skulle gøres gentagende gange i løbet af dagen. 

Bliv kontaktet

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit automatiseringsprojekt?
Udfyld din information i formularen nedenfor, så tager vi kontakt til dig.

Kim Koertsen - Direktør

Kim Koertsen

Tel.: +45 22 16 40 75
Mail:  kk@danrobotics.dk