Svejsning i verdensklasse

Bogballe A/S er en af verdens førende producenter af gødningsspredere. Deres fabrik i Midtjylland er kendt for, at kun det bedste er godt nok, også når det gælder deres svejsning. DanRobotics har været med til at udvikle og levere en specialtilpasset svejseløsning samt svejserobotter til deres gødningsspredere.

Baggrund: 

Bogballe A/S er en familieejet virksomhed, som er blevet verdenskend for deres produktion af  gødningsspredere. Det kendetegner deres produkter, at der er tale om kvalitet fra inderst til yderst. På fabrikken i Midtjylland har man igennem flere årtier automatiseret og effektiviseret produktionen, hvorfor man i dag har adskillige svejserobotter. 

Løsningen:

For at kunne svejse samlingerne i en hel gødningsspreder, havde Bogballe behov for en løsning som effektivt kunne svejse over en diameter på 2,5 meter. Samtidig skulle løsningen være fleksibel nok til at kunne understøtte eventuelle flaskehalse i den øvrige produktion. En af løsningerne blev bl.a. en DanRobotics svejserobot på en køreskinne, som skiftevis kan producere på 4 ens U-Manipulatorer. 

Kontakt:

Hvis du skulle have yderligere interesse i anlægget, er du velkommen til at kontakte Frede Lysemose, for at høre nærmere.

Se videoen og hør Réne fra Bogballe fortælle om sin oplevelse med det nye anlæg.

Kontaktperson

Svejserobot hos Bogballe A/S

Fordele

  • Yderst alsidigt anlæg med dækning af mange emner
  • Lysbuetid på mere end 80% af produktionstiden
  • Forøgelse af svejsekapaciteten  
2019-02-07T13:54:13+01:00