Mød os til ROBOTBRAG 2021

DanRobotics til Robotbrag 2021 og DIRA Business

Fra den 26. til den 27. august, kan du møde os til Robotbrag 2021 og DIRA Business hos Teknologisk institut i Odense. Kom og bliv inspireret af den nyeste teknologi indenfor robotter og automatisering og bliv klogere på dine muligheder.

Danmarkspremiere på ABB GoFa

På messen glæder vi os til at vise Danmarkspremieren på den nye kollaborative robot fra ABB: GoFa. Navnet er en sammentrækning af ”Go faster”, da GoFa’en er hurtigere end andre cobots i sin klasse.

GoFa er udviklet til at samarbejde med mennesker. Robotten er sikker at arbejde sammen med, og så er den utrolig nem at anvende – ingen programmeringserfaring nødvendig! Dertil har robotten samme høje kvalitet, nøjagtighed og performance, kendt fra andre ABB Robotter.

Som ny OnRobot partner, har vi udstyret GoFa’en med en griber fra OnRobot.

Bin Picking

På vores stand kan du også opleve bin picking af bremseklodser. Her viser vi, hvordan opsamling og sortering af emner med selv høj variation og forskellig udformning kan automatiseres.

KUKA Ready2_pilot

Gå heller ikke glip af KUKA svejserobotten med ready2_pilot hand teach teknologi. Programmér robotten ved blot at indstille dens positioner med hånden.

Slibning og polering

Sidst men ikke mindst, så viser vi også udstyr til slibning og polering med Teknomotor elektrospindler.

Husk, at det er gratis at deltage, du skal blot tilmelde dig.

Vi glæder os til at se dig!

2021-08-19T07:52:24+01:00