Nyt ansigt i serviceteamet

Vi har styrket vores serviceteam med Sven Ilsøe som Robot Service Tekniker.

Med sine mange års erfaring, bidrager Sven med bred know-how inden for robotautomatisering og styrker vores kompetencer i Serviceteamet. Du kan møde Sven når han tager ud til diverse serviceopgaver, når du står og har brug for hjælp.

Sven har tidligere arbejdet med reparation og vedligehold af maskiner og robotanlæg i metal og fødevareindustrien. Han har bred erfaring med alt fra mindre maskiner og anlæg til større og mere komplekse procesanlæg. Sven er bredt funderet inden for PLC styringer, robotter, programmering, EL-arbejde, pneumatik og hydraulik, vision og x-ray. 

Med en ekstra mand med på teamet, står vi nu endnu stærkere. Vi er klar til at hjælpe dig når det brænder på og produktionen hurtigt skal op og køre igen.

Du kan læse om vores serviceaftale her.

Sven Ilsøe - Robot Service Tekniker
2021-04-22T12:18:25+01:00