Mød os på Automatik 2020
Stand B 1404

DanRobotics på Automatik 2020 messe

Fra den 8. til den 10. september kan du møde os på Automatik messen i Brøndbyhallerne. Her finder du os på stand B 1404.
I år tager vi vores CompactWelder med på messen og demonstrerer live, hvor nem programmering kan være med ny håndteaching-teknologi. Glæd dig også til at se Eye T+ Inspect til inspektion og kvalitetskontrol af emner

Få gratis entré ​

Kom og besøg os på messen og få gratis entré med
koden: B1404, når du booker din billet – Du sparer 100kr!

Book din billet her

Eye T+ Inspect til kvalitetskontrol

Kvalitetskontrol af emner er en vigtig del af produktionsprocessen, hvis man vil opretholde samme kvalitet af emnerne. EyeT+ Inspect er et kombineret 3D og 2D visionskamera fra IT+ Robotics til inspektion og kvalitetskontrol af emner. Ved at scanne emnerne sammenlignes de med standardproduktet, og der rapporteres om eventuelle afvigelser.

På messen viser vi EyeT+ Inspect i samarbejde med en ABB-robot og demonstrerer kvalitetskontrol af emner. Her får vi også besøg af direktøren fra IT+ Robotics, når han på standen vil holde et lille oplæg om Eye T+ Inspect.

Med DanRobotics egen datalogningssystem, kan data fra EyeT+ Inspect logges og måles til OEE eller SPC, så din produktion bliver så effektiv som muligt.

Læs mere om Eye T+ Inspect her: https://www.eyetplus.com/inspect/

PRODUKTDEMO
Onsdag d. 9. September – fra kl. 10.30 – 12.00
Torsdag d. 10. september – fra kl. 12.30 – 14.00

Lokale: Preben Elkjær, Idrættens Hus

Vi holder produktdemo om kvalitetsinspektion og Bin-Picking af emner både onsdag og torsdag. Du tilmelder dig via booking systemet til billetter.

 

Afspil video
Mand svejser med ECO ISONIC ultralydssvejser

ECO ISONIC ultralydssvejser

Der er mange måder at samle emner på, men med ultralydssvejsning undgår du helt brug af samlemateriale som skruer, lim og lodde materiale. Således får du altså en flot finish uden spor af samlinger, som samtidig er utrolig holdbar.

ECO ISONIC fra SONOTRONIC sammenfører emner under pres, ved at opvarme emnerne via vibrationer der er skabt med højfrekvente lydbølger, altså ultralyd.

ECO ISONIC kan kombineres med transportbånd og robotter til at betjene maskinen, så du får en mere effektiv produktion. På messen kan du opleve opsætningen med transportbånd og robotter i Augmented reality

 

CompactWelder med håndteach

Der er ingen, der siger, at programmering skal være svært. Håndteaching udstyr gør det nu endnu nemmere at programmere en svejsrobot ved blot at føre robotten til positionerne med hånden. Således kan du altså bare vise robotten, hvad den skal, så du nemt kan komme i gang med at svejse.

Vi glæder os til som de første at vise håndteaching af en svejserobot, når vi iklæder vores CompactWelder en KUKA-robot med ready2_pilot handteaching teknologi.

Vil du allerede nu vide mere om vores
CompactWelder og håndteaching?

Ebbe Damkjær - Salgsingeniør Danrobotics

Så kontakt Ebbe på 
tlf.: +45 81 40 78 44 eller 
mail: ed@danrobotics.dk

Få gratis entré ​

Kom og besøg os på messen og få gratis entré med
koden: B1404,
når du booker din billet – Du sparer 100kr!

Book din billet her

Vi ses på Automatik 2020, stand B 1404!

2021-08-18T07:23:10+01:00