Husmessen udskydes

Grundt den seneste udvikling i Corona-smitten, har vi fundet det nødvendigt at udskyde husmessen d. 2. april på ubestemt tid.

Forberedelserne til husmessen d. 2. april har nu være i gang længe, og vi har glædet os til at byde kunder, partnere og andre nysgerrige sjæle, indenfor til en dag med robotautomation som overskrift. Desværre har vi fundet det nødvendigt at udskyde arrangementet på ubestemt tid. Dette sker på baggrund af den nyeste udvikling i Corona-smitten. 

Vores kunder og partnere betyder meget for os, og vi ønsker på igen måde at udsætte nogen for unødig smitte. Derfor tager vi situationen alvorligt og følger løbende sundhedsstyrelsens forskrifter mod smitte.

Foreløbig er der endnu ikke besluttet en ny dato for arrangementet, men alle deltagere vil blive informeret så snart en ny dato er fundet.

Vi beklager meget den ulejlighed dette måtte have medført, men håber der er forståelse for vores beslutning.

Udskydning af DanRobotics husmesse den 2 april 2020
2020-03-12T09:04:46+01:00