DanRobotics ønsker glædelig jul og godt nytår

Året der gik: 2019

Nu er 2019 ved at være ovre, og i den anledning vil vi tage et kig tilbage på året, der gik. 2019 har været et succesrigt år med mange nye ansatte, gode projekter og arrangementer. Og så er 2019 også året, hvor flere af vores nye standard løsninger har haft sin fødsel.

Det skete hos os

I løbet af året har vi leveret rekordmange kundetilpassede robot løsninger til nye og eksisterende kunder.

Derudover har vi udviklet en række smarte og innovative standardløsninger til både håndtering og svejsning. Bl.a. er vores CompactWelder kommet i en ny udgave, som har fået navnet CompactWelder LITE. CompactWelder LITE har et enkelt og fleksibelt design. Storebroren CompactWelder+ er kommet i en høj udgave; med sine 2,3 meter kan CompactWelder+ svejse endnu større emner.

Indenfor håndtering blev vi i oktober forhandler af hele produktprogrammet af Ultralydsudstyr fra Tyske Sonotronic. Desuden har vi indledt et samarbejde med Sonotronic omkring udvikling af robotløsninger til bl.a. udskæring af fødevarer samt svejsning af plast og kunststof komponenter.

Læs mere om vores Compact serie her

Messer og kundearrangementer

I løbet af året har vi været rundt til diverse messer og arrangementer, hvor vi har haft mulighed for at vise vores nye løsninger frem og møde vores kunder og samarbejdspartnere

Temadag om Binpicking

I sommers holdt vi en temadag om Binpicking, hvor vi havde inviteret til en faglig dag med netværk, live demo af løsninger til random Binpicking samt besøg af IT+Robotics, som præsenterede deres EyeT+ Pick og EyeT+ Inspect til 3D scanning.

Læs mere om Binpicking her

HI-messen 2019

I oktober var vi med på HI 19, hvor vi præsenterede håndterings og svejse løsninger på 2 stande,  bl.a. DanRobotics Easy move, sikker handguiding af robot uden berøring samt Skylark IoT- Løsning til overvågning og datalogning af robotløsninger fra hvilket som helst sted i verden.  På svejsestanden var den nye CompactWelder+ vist frem samt en stor 5 akset svejsemanipulator. Som afslutning på HI-messen kunne vi også fejre 1.000 følgere på LinkedIn.

Læs mere om vores deltagelse på HI 2019 her

DIRA-business

I november tog vi med på DIRA-Business, og her kunne vi lancere den nye CompactWelder LITE. Den nye svejsecelle fik stor opmærksomhed på messen, og vi fik derfor kort efter allerede solgt den første celle. DIRA-messen var også der, hvor vi kunne præsentere den nye CompactFlex håndteringscelle med Binpicker og bånd til automatisk emnetilførsel.

Det ser vi frem til i 2020

I 2020 ser vi frem til at løse spændende automationsopgaver for nye og eksisterende kunder.

I januar måned ser vi frem til at kunne offentliggøre en helt ny samarbejdspartner her hos DanRobotics.

Vi skal igen på messe; du kan bl.a. opleve os på Automatik-messen i Brøndby d. 6 – 8. september, hvor vi selvfølgelig igen tager smarte og innovative robotløsninger med, som vi glæder os til at vise frem.

Vi har desuden planer om et åben hus arrangement i marts måned, så sæt endelig et kryds i kalenderen allerede nu.

Til sidst ser vi frem til, at vi i september måned kan rykke i nyt domicil her i Middelfart; vi flytter nemlig ud til motorvejen.

2020-07-22T13:34:50+01:00