I erhvervspraktik hos DanRobotics

Hos DanRobotics vil vi altid gerne være med til at fremme unges viden indenfor robotteknologi og robotbranchen i helhed. Derfor havde vi i forrige uge Laurits fra Rantzausminde skolen i praktik, hvor han bl.a. var med i konstruktion, programmering og montering af robotter. 

I løbet af ugen har Laurits hjulpet til på værkstedet, hvor han har bl.a. har samlet beslag til en kørebane. Så har Laurits været med i konstruktion, hvor han fik lov at se, hvordan vi kan konstruere anlæg i 3D, inden projektet bliver ført ud i virkeligheden. Dertil lærte han, hvordan han kunne konstruere sin egen lille 3D robot, som han herefter kunne printe i vores 3D-printer. Sidst på ugen arbejdede Laurits med simulering og programmering i robotstudio sammen med vores sælger Lars Knudsen, og der gik ikke længe, før han selv kunne programmere en robot.

På den sidste dag fik Laurits lov til at køre med en af vores helt store robotter her i huset, hvilket Laurits syntes var en fed oplevelse. Vi håber, forløbet har kunne inspirere Laurits til at overveje en uddannelse indenfor robotbranchen, og at vores begejstring for robotter har kunne smitte en smule af.

Det har været en stor fornøjelse at have Laurits i praktik, og vi ønsker ham al held og lykke med sin videre uddannelse.

Laurits arbejder i robotstudio
2019-11-05T15:37:43+01:00