I år kan du møde os på både stand L9230 og stand C2682!

– Vi har nemlig ekstra meget vi gerne vil vise frem i år.

HI er Skandinaviens største teknologi- og industrimesse og finder i år sted fra tirsdag d. 1. til torsdag d. 3. oktober 2019 i Messecenter Herning.

Vi har i år en masse spændende nyheder med indenfor håndtering og automation, og så har vi taget en masse af vores smarte og populære løsninger med indenfor robotsvejsning.

På vores håndteringsstand L9230 kan du bl.a. møde vores salgschef for håndtering Lars Knudsen og direktør Kim Koertsen. De har i år flere nyheder med på standen, som lanceres for første gang til Herning industrimesse 2019.

På standen kan du blandt andet opleve:

Danmarksnyheden Ultrasonic svejse- og skæreproces fra Sonotronic, hvor vi viser udstyret i samarbejde med en af vores robotter. Ultrasonic process er en innovativ teknologi med mange forskellige applikationer indenfor forskellige områder, heriblandt svejsning og skæring. Teknologiens princip er baseret på frembringelse af intern varme (molekylær friktion) ved hjælp af ultralyd.

CUBE Vario fra Südstrahl i samarbejde med ABB-robotet high-end tørisblæsningsinstrument til rengøring af overflader. Ved rengøring med tøris overflødiggøres andre slibemidler såsom vand eller sand og efterlader ikke andet affald end det tilsnavsede materiale, da tørisen bliver til kulstof.

Verdensnyheden Skylark, en komplet og imponerede IoT-løsning for enhver fjernapplikation, uanset om du ønsker at overvåge, kontrollere eller tilgå dit aktiv, din maskine, din proces eller dine applikationer online over hele kloden.

På vores Svejsestand C2682 har Salgschef Frede Lysemose samt Ebbe Højlund taget vores populære og smarte robotsvejseløsninger med. På standen kan du blandt andet opleve:

CompactWelder+, en kompakt og mobil svejsecelle med ABB svejserobot og et smart drejebord med 2 arbejdsstationer, så du nemt kan forberede det næste emne, mens cellen er i gang. CompactWelder+ er ideel til automatisering af små svejseopgaver, og så er robotcellen nem og brugervenlig at programmere og kan endda programmeres offline.

CompactWelder med Hand guiding teknologi, der lige som sin storebror CompactWelder+, er en kompakt og mobil svejsecelle. CompactWelder er udstyret med en KUKA svejserobot med hand guiding teknologi, der gør det nemt for dig at programmere robottens svejsepositioner med hånden, så du hurtigt kan komme i gang med dine svejseopgaver.

Du kan læse mere om Compact-serien her.

Svejsestation med automatisk emnetilførsel. Svejsestationen er udstyret med 2 ABB-robotter, som lades af anden robot. Med smart EyeT+ bin-picking device, med to-strålet laser og vision kamera, plukker denne robot usorterede emner op fra en palle og placerer dem i et fikstur, hvorefter de svejses. EyeT+ Pick er en 3D robotløsning for random bin-picking, der scanner usorterede emner i bulk og gør det muligt for en robot at finde og tilføre emner til det næste led i produktionen.

Læs mere om vores Robotløsninger indenfor bin-picking her

2019-09-19T07:34:13+01:00