NYT OM NAVNE: Forstærkning i marketing

Team DanRobotics har fået et nyt teammedlem – Lærke H. H. Laulund er netop startet som
studentermedarbejder i marketing, hvor hun bl.a. vil stå for vores kommunikation på de sociale medier.

 Vores marketingafdeling fordobles i Manpower, eller rettere sagt i Woman-power, for med Lærke på holdet kan vores marketingafdeling nu kalde sig for et vaskeægte team.    

Lærke læser til dagligt Erhvervsøkonomi HA på SDU i Kolding, hvor hun lige er blevet færdig med hendes 2. semester på uddannelsen. Inden studiet har hun boet to år i Berlin, hvor hun har arbejdet som SEM (Search Engine Marketing) Manager for en større international eCommerce virksomhed. Her har hun haft særlig fokus på Search Marketing og udarbejdelse af automatiserede budget- og analyseværktøjer i Excel. Lærke har et skarpt øje for annoncering på de sociale medier, samt på Google og Bing, og kan derfor i høj grad hjælpe os med at forbedre vores online synlighed. 

I sin stilling som studentermedarbejder vil Lærke primært stå for vedligeholdelse, opdatering og dataanalyse af vores kommunikation på vores online medier, især de sociale medier. Desuden vil hun assistere ved events og messer i Skandinavien og Tyskland, og hjælpe med udformning af brochurer og artikler.

Lærke Laulund er studentermedarbejder i marketing hos DanRobotics
2020-07-22T13:59:43+01:00