Mød os på Hannover Messe 2019

Den 1. til 5. april 2019 kan du møde os på den danske fællesstand på Hannover Messen – Industrial Supply. Du finder vores stand i hal 3, stand J32.

Det Danske Generalkonsulat i Hamborg, Center for Underleverandører (CFU) og Industrisamarbejdet har arrangeret en dansk fællesstand på industrimessen Industrial Supply i Hannover. Sammen med en række andre danske virksomheder vil vi, Team DanRobotics, være med som udstiller.

På messen vil vi vise nogle af vores innovative robotløsninger frem, der er særlig fleksible og flytbare; vores kompakte robotceller CompactWelder+ til svejsning & CompactPicker til håndtering af emner med Bin Picking.

Robotcellerne er nemme at integrere i produktionen (Plug & Play installation), brugervenligt at betjene og sikker at arbejde sammen med.  En sådan kompakt robotcelle kan alt det, de helt store robotanlæg i industrien kan og byder på en lang række avancerede funktioner, fx offline programmering (programmering af nye programmer, samtidigt med at robotten arbejder) og special-software til bl.a. at forbedre svejseresultaterne eller sikre endnu mere præcise emnehåndteringer.

2019-02-28T09:31:03+01:00