Ny hjemmeside til vores standard-robotcelle til svejsning; CompactWelder.com

Vores kompakte robotcelle til svejsning, CompactWelder, har fået sin egen hjemmeside. Hjemmesiden skal bl.a. fungere som international showcase-side for både forhandler og samarbejdspartner i udlandet.

Tilbage i oktober måned 2017 lancerede vi den flytbare standard robotcelle ved navn CompactWelder på Herning industrimesse. Robotcellen udmærker sig ved at være særlig kompakt, nem og brugervenligt at programmere og så sørger den for ensartede høje svejsekvaliteter hver gang. Robotcellen er udstyret med den nyeste teknologi, og kan bl.a. offline programmeres nøjagtigt ligesom de helt store anlæg i industrien. Den er risikovurderer, CE-godkendt og har ingen begrænsninger for pistolvinkel – med andre ord 100% sikker at arbejde sammen med, uanset hvor den placeres. Af den grund er CompactWelder blevet fast bestanddel i mange erhvervsskoler og robotcentre i Danmark.

Plusversion af CompactWelder-robotcellen har derudover et drejebord med to arbejdsstationer, og er derfor tilpasset til produktion med små til mellemstore seriestørrelser.  

Snart halvandet år efter lanceringen af produktet, er vi ved at opbygge et forhandlernetværk i flere europæiske lande, herunder særligt Sverige og Tyskland.  Den nye hjemmeside compactwelder.com skal derfor fungere som international showcase-side, der er tilgængelig i flere sprog og samler alle kontaktpersoner ét sted.

Hjemmesiden finder du på: https://compactwelder.com/da/

2019-01-30T08:34:35+01:00