Nyt ansigt i spidsen for DanRobotics’ projektledelse

Vi har udvidet vores team med en stærk profil inden for projektledelse – Lykke Styr Rasmussen er pr. 2. januar 2019 ansat som Head of Project Management.

I sin stilling som Head of Project Management vil Lykke Styr Rasmussen være ansvarlig for yderligere at styrke vores projektledelse, og facilitiere planlægning af robotprojekter på tværs af afdelinger.

Desuden vil Lykke have ansvaret for at udvikle og etablere produktionslinjer for vores standardprodukter, såsom robot kørebaner, manipulatorer og standard robotceller til svejsning – CompactWelder & CompactWelder+.

Lykke har solid erfaring inden for projektledelse, og kan bl.a. trække på erfaringer fra lignende stillinger hos store globale organisationer. Her har hun både arbejdet som ingeniør og som projektleder. Lykke har derfor både en stærk teknisk faglighed og forståelse, og et skarpt blik for strukturering af projekternes faser.

2019-01-30T08:08:56+01:00