Produktdemo på Automatik: Robotprogrammering med Virtual Reality

Virtual Reality er det nye – ikke kun inden for spil & underholdning, men også når det gælder udvikling og programmering af fremtidens robotløsninger til industrien.

Den måde man arbejder og interagerer med industrirobotter i industrien, er i konstant udvikling og bliver mere og mere fleksibelt, brugervenligt og connected med vores digitale hverdag.

Fra traditionel teach-in, som foregår direkte ved den fysiske robot, til fleksibel offline programmering på PC’en – mulighederne er allerede meget fleksible for robotingeniører i dag. Virtual Reality er her en smart måde at forene begge metoder på og tilbyder en mere hands-on tilgang til udvikling, konstruktion og programmering af robotcellen.

Onsdag d. 12. & torsdag d. 13. september holder vi en åben produktdemo om Virtual Reality inden for robotprogrammering på årets Automatik messe i Brøndby.

I produktdemoen vil vi præsentere de mange muligheder med VR inden for robotprogrammering og give et eksklusivt smugkig på, hvordan VR bruges i ABB RobotStudio. Vi demonstrerer bl.a. hvordan man ved hjælp af VR kan mødes med andre i samme virtuelle robotcelle. Det giver mulighed for at arbejde sammen om robotcellens konkrete opbygning og programmering på samme måde, som man ville gøre i en virkelig robotcelle.

Til sidst vil der være mulighed for at stille spørgsmål og frivillige må prøve VR-udstyret.

Tid & sted:

Onsdag d. 12. september – fra kl. 10-11:30
Lokale: Allan Simonsen, Idrættens Hus

Torsdag d. 13. september – fra kl. 10-11:30
Lokale: Allan Simonsen, Idrættens Hus

Tilmelding er ikke nødvendigt!
På vores stand i foyeren, B1418, kan man opleve to af vores innovative robotløsninger live. Vi udstiller vores kompakte produktionscelle CompactWelder+ og vores intelligente alt-i-én robotcelle CompactPicker til Bin Picking.

VR programmering i ABB RobotStudio
DanRobotics tester VR til programmering af robotter
2018-08-28T12:30:28+01:00